2777
2789
عنوان

چراکافین اینجوریع برامن😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 62 پست
نع من وقتی قهوه میخورم چن دقیقه بعدش خیلی گشنم میشع..لرزش بدن..کسل میشم..بعدمیام درس بخونم..انگارگیج ...

گفتم بستگی به قهوه اتون داره...

قهوه عربیکا کلا خواب آور هست فرانسویم تقریبا اگه اسپرسو رو با دون قهوه عربیکا بخورید طبیعی هست که حس خواب داشته باشید چون ارامبخش هست ولی اگه اسپرسو رو با دون قهوه روبوستا بخورید هیچ وقت اینجوری نمیشه شما بخواید هم نمیشه چون مغزتون نمیذاره...

بدن یک میزان حد کافئین داره از یک مقدار زیاد بشه چه بخواید چه نخواید دشمن ملاتونین که هورمون خواب هست....

بازم میگم اسپرسو یا قهوه با دون قهوه عربیکا طبخ بشه چه بخواید چه نخواید میخوابونه شمارو ولی روبوستا روی نورون مغزی تاثیر میذاره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

گفتم بستگی به قهوه اتون داره...قهوه عربیکا کلا خواب آور هست فرانسویم تقریبا اگه اسپرسو رو با دون قهو ...

ببخشید ولی من چیزی نفهمیدم😂😂😂😂😂..ولی مرسی ک توضیح دادید..من قرص کافیینم امتحان کردم..همون علایماروداشتم..برامن جوردیگس..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان