2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدجنسی که هیچ، حتی طعنه و کنایه‌ای هم تو این حرف ندیدم که بخواد بسوزونه!فقط انگار داری سر جاری منت م ...

اونا پز میدن که عقل نداشتید بیاید اینجا عین من و زنم پیشرفت کنید . شما بی عقل بودید که خونه بابام نیومدی و مستاجر کشیدی و من هر روز در حال پیشرفتم. به شوهرم اینو میگه برادرشوهر و جاریم

بدجنسی که هیچ، حتی طعنه و کنایه‌ای هم تو این حرف ندیدم که بخواد بسوزونه!فقط انگار داری سر جاری منت م ...

بعد اون یکی برادرشوهرم برگشته گفته اتفاقا خوب کاری کرده چتر بابا نشده. تو چتر بابا شدی و کرایه خونه هم نمیدی.  اونم گفته غلط کرده هرکی میگه من چتر شدم خونه بابامه حلالمه

اونا پز میدن که عقل نداشتید بیاید اینجا عین من و زنم پیشرفت کنید . شما بی عقل بودید که خونه بابام نی ...

پس معلومه اونام در عذابن و میخوان برن ولی گیر افتادن وگرنه اینجوری عقده‌ای نمیشد و سعی نمیکرد شوهرت رو تحریک کنه که اونجا خوبه.

ابدااااا نشون نده ناراحت میشی. بگو چه خوب انشالله پیشرفت کنید. هرکس یه سبک زندگی داره.

از شوهرت هم تعریف کن بگو تو خیلی خوبی هم شرایط مناسب برای من فراهم کردی؛ هم برعکس برادرت هوای مادرتو داری و... بهش محبت کن.

میخوای مادرشوهرو بچزونی یواش بهش بگو غصه نخور منم میام؛ دیگه مثل سابق ساده نیستم بذار یه کم پیرتر شی با دست پر میام پیشت عزیزم قراره سالها با هم باشیم نه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پس معلومه اونام در عذابن و میخوان برن ولی گیر افتادن وگرنه اینجوری عقده‌ای نمیشد و سعی نمیکرد شوهرت ...

اتفاقا اصلا نمیخوان دربیان چون از مستاجری بدشون میاد. از دوران نامزدی قصد رفتن به خونه بابا داشتن و میگفتن شما اشتباه کردی نرفتید و ما عروسی کنیم میریم و فلان

نه خودت مستقیم نه چیزی بکو نه کاری بکن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حالا بگم یا بدجنسیه؟

نه نگو حرفی که هیچ نفعی برات نداره جز اینکه خرابت کنه چرا باید به زبون بیاری 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اتفاقا اصلا نمیخوان دربیان چون از مستاجری بدشون میاد. از دوران نامزدی قصد رفتن به خونه بابا داشتن و ...

شک نکن پشیمونن. این حرفا بوی سوختن میده ولی نشون نمیدن. اگه خوشحال بود پیش برادراش تبلیغ نمیکرد که اونام سهم بخوان

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.