2777
2789
اره میگه اگه میرفتیم ما هم جلو بودیم و کرایه الکی نمیدادیم

توام رُک بگو

بگو تورو میشناسم میرفتی می‌چسبند به اونا زن و بچتون فراموش میکردی ،همه پولتو میخواستی کرایه بدی و‌‌‌‌‌‌‌‌.....

یه بار بگو و تمومش کن

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

چرا میخوای اینکارو بکنی؟!!! خب باز دعوا و به قول خودت طلاق کشی میشه که، با شوهر و خانواده شوهر همینجوری رفتار میکنی که انقدر به قول خودتون باهات لج هستن؛ یکم تغییر بده خودت رو ، میدونم اکثر خانواده شوهر ها کرم دارن ها ولی خدایی این حرکات چیه اخه انجام میدی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم مثل شوهر توعه خیلی گیر داد برین با مادرم‌اینا خونه بسازیم و فلان

ولی میدونم میرفتیم اختلاف خیلی شدید می‌خوردیم و دیگه زندگی نداشتم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
شک نکن پشیمونن. این حرفا بوی سوختن میده ولی نشون نمیدن. اگه خوشحال بود پیش برادراش تبلیغ نمیکرد که ا ...

پشیمون باشه خب سریع در میاد. مادرشوهرم هزار جور فحش و توهین میکنه که دربیان. اما نمیان . میگه مامان کتکمون هم بزنه در نمی‌آییم. پول و پیشرفت واسمون مهمتره .. هرجا رو بخوام کرایه کنم پول پیش 500 میلیون است و دربیام ضرر میکنم و صفر میشم ..

شک نکن پشیمونن. این حرفا بوی سوختن میده ولی نشون نمیدن. اگه خوشحال بود پیش برادراش تبلیغ نمیکرد که ا ...

مادرشوهرم بازنده شد و رکب بدی خورد. فکر می‌کرد عروس میاد کلفتی و پسرش سرش پول میپاچه... الان عروس محلش نمیده و پایین نمیان . کرایه هم نمیدن. جاریمم میگه وظیفشونه .. یعنی همه چی به ضرر مادرشوهرم تموم شد

پشیمون باشه خب سریع در میاد. مادرشوهرم هزار جور فحش و توهین میکنه که دربیان. اما نمیان . میگه مامان ...

نه بیاد بیرون مادرش تنها میمونه یکی باید بره اونجا. احتمالا میخواد تو کرایه نفر بعدیم سهیم بشه. قطعا با زنش هم اختلاف شدید داره این حرفا رو میزنه خودش و زنشو گول بزنه.

البته خودت بیشتر تو جریانی ولی طبق چیزی که میگی به نظر من هزاران بار برد کردی تو اون خونه نرفتی اونام موندن تو باتلاق زور میزنن بگن خوبه یکی دیگه رو بندازن توش هرچی اهمیت ندی بیشتر میسوزن. صبر کن خودشون پیشنهاد فروش اون خونه رو هم میدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.