2777
2789

یه دختره هس خدا لعنتم کنه شبیه میا خلیفه اس هی میبینمیش خندمون میگیره😭نمیزاره درس بخونیم یه دو روزه اومده بعد راست میاد جلومون میشینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خحالت نمیکشی انقدر ذهنت مریضه؟ یکی به خودت بگه شبیه خرابایی چه حالی بهت دست میده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
خلیفه کیه

پو رن استار

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

عزیزم سعی کن جلو خودت رو بگیری یا اصلا نری کتابخونه چون حتما اون دختره متوجه میشه که دارین بهش میخندین و این کار مای خیلی بدی داره من تجربه اش کردم زندگیم سیاه شده همیشه فکر میکنم دلیلش همون خنده هایی بود که وقتی راهنمایی درس میخوندم معلممون چهره ی زیبایی نداشت تا وارد کلاس میشد من نمی تونستم جلو خنده هام رو بگیرم و اون متوجه میشد یروز دیدم داره اشک میریزه و از ته دل گریه میکنه و با معلم حرفه و فن مون حرف میزنه و من رو نگاه میکنه میگم حتما کارمای همون خنده هایی که بهش کردم یقه ام رو گرفته 

عزیزم سعی کن جلو خودت رو بگیری یا اصلا نری کتابخونه چون حتما اون دختره متوجه میشه که دارین بهش میخند ...

اره خودم میدونم متاسفانه خیلی ناراحتم چون واقعا نمیزاره درسم بخونم تا میام جلو خندمو بگیرم خندم بیشتر میشه😐 و باعث میشه بقیه بفهمن 😭نمیدونم چیکار کنم حتی امروز رو به دیوار نشسته بودم بازم اومد بغلمون نشست.😐

عزیزم سعی کن جلو خودت رو بگیری یا اصلا نری کتابخونه چون حتما اون دختره متوجه میشه که دارین بهش میخند ...

اره خودم میدونم متاسفانه خیلی ناراحتم چون واقعا نمیزاره درسم بخونم تا میام جلو خندمو بگیرم خندم بیشتر میشه😐 و باعث میشه بقیه بفهمن 😭نمیدونم چیکار کنم حتی امروز رو به دیوار نشسته بودم بازم اومد بغلمون نشست.😐