2777
2789
عنوان

توروخدا یه راه حل شدنی بهم بگید

186 بازدید | 39 پست

من جایی مستاجر بودم مامانم هم یه واحد دست مستاجر داشت

۵ ، ۶ ماه که از قراداد من گذشت مامانم گیر داد که مستاجرش داره میره من برم جاش بشینم

اون موقع ۱۰۰ تومن ماهی ۴ تومن مامان قرارداد داشت

به منم گفت چون قصد دارم بهت کمک کنم تو هم همین مبلغو بده

خلاصه من ۱۰۰ مستاجرو دادم و رفت اسبابمو بردم اونجا یه ماه بعدش وام ودیعه من دراومد

به قصد قرض ازم ۲۰۰ تومن گرفت و جهاز خواهرمو داد

بعدش هم ۵۰ تومن دیگه گرفت ازم

و هیچ جا ثبت نکردیم حتی زیربار قرارداد نوشتن هم نمیرفت

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

خب

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولمو چ جوری ازش پس بگیرم

شمام مث خودش کم کم ازش بگیر 

مثلا بگو میخوام وسیله بخرم یا قرض دارم ۵۰ تومن بگیر هر چن وفت یکبار ازش بگیر

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
شمام مث خودش کم کم ازش بگیر مثلا بگو میخوام وسیله بخرم یا قرض دارم ۵۰ تومن بگیر هر چن وفت یکبار ازش ...

نمیده هزارتومن بهم بده فرداش میفته دنبال پولش

کلا نمیده میگه ندارم

من اون موقع ک ۲۰۰ تومن واممو دادم بهش طلا کرمی ۳ تومن بود

یه زن همیشه باید امید داشته باشه