2777
2789
عنوان

توروخدا یه راه حل شدنی بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 39 پست
اون میگه مگه ب من دادی

بهش بگو بابت جهزیه دخترت خرج شده، یعنی شما جفتتون باید به فکر پس دادنش باشین

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببخشید، ولی عجب ادمای کلکی هستن 🙄🙄😑😑😒😒😒

دستشون تو یه کاسس

من گفتم اگه قصدتون این بود ک این مقدار ازم بگیرید از اول میگفتید من نمیومدم اینجا واقعا چرا با نقشه منو کشوندید تا اینجا

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قرارداد همون اول ۱۰۰ تومن زدیم

نه منظورم این هست که قرار داد داری روی برگه یا نه 

صرفا مامانت گفته بیا خونه من بشین و تو هم گفتی اوکی و فقط رفتی پول مستاجر و دادی و تموم 

اگر قرار داد کاغذی نداری!تو هم دیگه کرایه نده،اگر هم گفت چرا کرایه نمی دی بگو چون تو ازم پول گرفتی و گفتی بعدا بهت میدم اما الان میگی پول ندارم پس منم کرایه نمی دم که کم کم پولم باهات تسویه بشه 

اگر گفت نه تو باید پول بدی و اینا بگو هروقت پولم و دادی منم کرایه می دم 

البته فکر کنم با یه پرینت حساب از تاریخی که وام به حسابت ریخته شده و انتقالی که تو دادی به حسابش بتونی یکم بترسونیش و بگی اینا مدرک هست و من می تونم ببرم آگاهی و شکایت کنم ، بتونی پول رو پس بگیری و اگر قرار داد کاغذی هم داشته باشی بگی یا دویست و پنجاه تومن و بده یا اینکه هم شکایت میکنم هم پول رهن خونه رو باید بهم بدی چون می خوام برم جای دیگه خونه بخرم 

اسی اینا صرفا پیشنهاد هست ، الان نگین چه قدر دختره بی رحم هست که میگه من با مادرم این کار و کنم ، مادر جایگاهش بالا هست و رو سر اما یه جاهایی که مادرت هم بخواد ازت پول بکنه و اذیتت کنه قضیه فرق میکنه 

نه منظورم این هست که قرار داد داری روی برگه یا نه صرفا مامانت گفته بیا خونه من بشین و تو هم گفتی اوک ...

نه قرارداد کاغذی داریم اونم ۱۰۰ تومن نوشتیم با اینکه موقع نوشتن قرارداد هم من ۳۵۰ بهش داده بودم ولی گفت بنویس ۱۰۰ تومن من بدهیتو میدم

دقیقا از بعدش شروع کرد ب گفتن اینکه من ندارم و از کجا بیارم و گریه زاری ک یه عمر زحمتتو کشیدم و فکر کن مزد زحمتم بوده و ...

نه منظورم این هست که قرار داد داری روی برگه یا نه صرفا مامانت گفته بیا خونه من بشین و تو هم گفتی اوک ...

من کارت پولمو دادم دستش رفت جهاز خرید

پولی به حسابش انتقال ندادم😔

از خواهرت کمک بگیر بگو جریان جهیزیت این بوده من پول دادم بگو زاضی نیستم اگر مادرم پول رو پس نده

خواهرم میگه ب من ربطی نداره اونا وظیفشون بوده جهازمو بدن تو هم رفتی نشستی تو‌خونشون

یعنی چی مزد زحمتم؟ مزد زحمت رو به زور میگیرن؟ بگو شوهرم دعوام میکنه پول رو میخواد بگو اگر ندی پول ر ...

نمیدونم واقعا مادر چ مزدی از بچش میخواد