2777
2789
عنوان

بچه هابایدحالم خوب نیس😞😭

193 بازدید | 34 پست

بچ های سوال من بعد 27 روز پریود شودم خب نزدیکیم داشتم ولی قرص مصرف کردم الان ازدیروز ک پریود شدم حالت تهوع دل ضیفه بالااوردن زرداب اصلا هرچی میخورم بالامیارم تا هم بالامیارم بازگشنم میشه ترو خدای رهنمایی کنید چشمه🥲

گریه میکرد گرگ وقتی دید سگ به خاطر تک استخوانی لگدهای چوپان را تحمل میکرد🥲🧠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم ب همون چیزی ک من فک میکنم فک میکنی؟🫠😂

حاملگی؟ن باباحامله نمیشم دیگ

شاید بخاطر قرصع؟

میشع یعنی؟اخه ماه قبلم قرص استفاده کردم48 روز عقب انداختم هی فک میکردم حاملم تست زدم دکتررفتم منفی بود دکتر ی چیزی گفت کلاس حالمم بدشد

اگر قرص اورژانس خوردی فک کنم بخاطراونه

تااین حداخه نمیدونم چطوری بگم دیدی وقتی گشنه هستی چ حالی میشی همون حال دارم ولی نمیتونم چیزی بخورم بالامیارم😞

من خودم تو بارداری اولم دوماه پریودیمو داشتم بخاطر همون نمیدونستم اصلا باردارم سر همون پرسیدم عزیزم ...

یاخدانگو ک میشه تو حاملگی پریودشدمگه؟اخه من چندتا سقط داشتم دکترگفت بهم شایددگ نتونی بارداربشی اصلا

یاخدانگو ک میشه تو حاملگی پریودشدمگه؟اخه من چندتا سقط داشتم دکترگفت بهم شایددگ نتونی بارداربشی اصلا

اره والا من این مدلی بودم؛ بعدش که حالت تهوع و اینا شروع شد و آزمایش دادم فهمیدم 8هفته و چندروز باردارم

روزای خوب منم میاد