2777
2789
عنوان

بچه هابایدحالم خوب نیس😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 34 پست
اخه اینا خیلی علائمش نزدیک حاملگیههه

عزیزدلم میگم ازدیروز پریود شدم خون ریزی دارم

گریه میکرد گرگ وقتی دید سگ به خاطر تک استخوانی لگدهای چوپان را تحمل میکرد🥲🧠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا من این مدلی بودم؛ بعدش که حالت تهوع و اینا شروع شد و آزمایش دادم فهمیدم 8هفته و چندروز بارد ...

یاخدان دیگ بچه نمیخوام همین ی دونه ایم ک دارم دلم خونه براش🥲بمیرم برابچم ک تقصیرمنه الان اینجوری داراذیت میشه

عزیزدلم میگم ازدیروز پریود شدم خون ریزی دارم

ببین اخه من شنیدم میگن ممکنه اگه نزدیک پریودت باشه یکی دو روز خونریزی داشته باشی حالا خونریزیت ی مقدار کمتر باشه یکی میگف من مال اول پریود شدم ولی با خونریزی کم 

ببین اخه من شنیدم میگن ممکنه اگه نزدیک پریودت باشه یکی دو روز خونریزی داشته باشی حالا خونریزیت ی مقد ...

ن نگیدتروخدانمیخوام ناشکری کنم ولی دیگ بچ نمیخوام

انشالله بهترینا قسمتت بشه خواهر

دورتبگردم مهربونم همچنین♥️دعاکنیدبرام میگن بقیه دعاکنن زودتر جواب میگیری تاخودت🥲😘

هرجورراحتی عزیزدلم

همین ی پسرم ک دارم اینقدراذیت شده بچه س ساله جونش روپدرش میره ولی پدرش دوستش نداره🥲اصلا میشه مگ پدری بچ خودشم نخواد