2777
2789
عنوان

خیلی بهم گیر میده نامزدم😭😭

461 بازدید | 39 پست

مثلا برا لباس اینا گیر نمیده اصلا اصلا تو جمع دوستاش با اینکه اونا هم خانم هاشون همراشونن ولی ب من میگه تو جمع نرقص اهنگی گذاشتن دخترا میرن وسط تو نرو بعد از عروسی همه دستشون از ماشین بیرون جیغ میزدن میگف حق نداری اینا کارای خلویی هاست😐تو جمع با دوستاش ک هستیم میگه با کسی حرف نزن من خیلی دختر زیون دراز و شیطونی بودم اما انقد حرف نزدم انگار یادم رفته ک حتی زن و پسر همه میگن بهم تو چرا انقد ساکتی حرف بزن همه صحیت میکنن جز من 

زنای بقیه وسط میرقصن تنها دختری ک نشسته تو جمع فقط منم

چیکار کنم حس میکنم انقد نزاشته حرف بزنم دارم افسرده میشم ی حسرت شده برام ولی تو جمع مثلا حیلی هوامو داره غذا مرغ برام ریز ریز میکنه بهم احترام میزاره خودش

چه سمی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط نرقصیدن‌ حرفشه و میدونی حساسه و براش مهمه انجام بده صد برابر عزیزتر میشی اگه سختگیری های خیلی بدتر و بیجایی داره اونوقت باید سعی کنی با ارامش صحبت کنی باهاش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تو دوره ی آشنایی متوجه رفتارش نشدی؟؟بروز نداده بود 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

از ایناس که الان کوتاه بیای بعدا کنترلو میده دست خودتزیادننمیدونم حس کردم اولشه داره مرز میزاره برات

دقیقا قلق اینطور همسرا اینه یه مدت همش چشم بگی انجام بدی از اون ببعد برعکس میشه اون چشم میگه و انجام میده و احترام میزاره و مشورت میگیره و… 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

همسر منم همین بود 

وای حتی یادمه میگف تو ماشین باید چادر داشته باشی 

رقص و اینا که اصلا 

با پسردایی هامم نباید بیشتر از سلام حرف میزدم 

ولی الان کلا تغییر کرده انگار و این تغییر هم به جهت شناخت من هست که فهمیده خودم حد و حدود دارم واسه خودم و دیگه کاری بهم نداره 

سلام عزیزم خوبی...من تجربه ی شمارو داشتم واقعا سخته و درکت میکنم...اما به نظر من اول رک و راست با نامزدت حرف بزن و ببین دلیل اینکارش چیه و بهش بگو که خوده واقعیت رو نمیتونی نشون بدی و این اذیتت میکنه و راحت نیستی...ببین چی میشه...منکه از تجربه ام اون ادمی که باهاش راحت نبودم و وخوده واقعیم رو نمیتونستم باشم ول کردم و الان یکماهی میشه با یکی از فامیلا نامزدی کردم که واقعا راحتم و خوده خودمم باهاش و اینجوری که هستم دوسم داره...خداروشکر میکنم☺️

اگه فقط نرقصیدن‌ حرفشه و میدونی حساسه و براش مهمه انجام بده صد برابر عزیزتر میشی اگه سختگیری های خیل ...

میگه تو جمع صحبت نکن با کسی حتی ی کلمه 

یا نصف شب تصویری میزنه ببینه خونه هستم یا نه

اگ زنگ بزنه جواب ندم خون ب پا میکنه