2777
2789
عنوان

خیلی بهم گیر میده نامزدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 39 پست
میگه تو جمع صحبت نکن با کسی حتی ی کلمه یا نصف شب تصویری میزنه ببینه خونه هستم یا نهاگ زنگ بزنه جواب ...

چرا اینطوری ؟ باهاش حرف زدی ببینی چرا این رفتاراتو دارع؟ 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا قلق اینطور همسرا اینه یه مدت همش چشم بگی انجام بدی از اون ببعد برعکس میشه اون چشم میگه و انجام ...

اخه ممکنه کلا شکاک باشه. ریسکیه خیلی

شوهر من اوایل میگفت حجاب داشته باش و با همکارای مردت حرف نزن اما بعدش انگار مطمین شد بیخیال شد

ایشونم شاید اینجوریه شایدم نه

حرف نزدن بده دیگه

چرا اینطوری ؟ باهاش حرف زدی ببینی چرا این رفتاراتو دارع؟

اره خیلی حرف زدم حتی ی بار خودش بهم گفت مطمئنم تو منو ی روز ول میکنی و میری با پسر کم سن و سالی که براش مهم نباشه چیکار میکنی چیکار نمیکنی که بت گیر نده 

خودش ۳۰ سالشه من ۱۹

اخه ممکنه کلا شکاک باشه. ریسکیه خیلیشوهر من اوایل میگفت حجاب داشته باش و با همکارای مردت حرف نزن اما ...

حتی میگم نصف شب خونه بابام ک هستم زنگ میزنه تصویری ببینه خونم یا ن 

یا حتی ساعت۳ شب عادی زنگ بزنه میگه همیشه باید گوشیت کنارت باشه صداشم زیاد ک جواب بدی من فکرم خرابه 

اخه ممکنه کلا شکاک باشه. ریسکیه خیلیشوهر من اوایل میگفت حجاب داشته باش و با همکارای مردت حرف نزن اما ...

دقیقا باید بتونه جواب بده و در این مورد اعتماد بنفس داشته باشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اره خیلی حرف زدم حتی ی بار خودش بهم گفت مطمئنم تو منو ی روز ول میکنی و میری با پسر کم سن و سالی که ب ...

بخاطر سنشه بهتره به مشاور مراجعه کنه!

میگ دوس ندارم بم بگن نامزدت سبک هست باهمه حرف میزنه😐حتی با دخترا

وااااا عجبااااا

یا فعلا جوگیر شده .بعدا عوض میشه .یا کلا سرشتش اینه 

حس میکنم ترس از دست دادنت و داره 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اره خیلی حرف زدم حتی ی بار خودش بهم گفت مطمئنم تو منو ی روز ول میکنی و میری با پسر کم سن و سالی که ب ...

ببین برا من فرقی نداره و باور کنی با مه زندگی خودته ولی شوهرت شکاک، حرف اینایی و که میگن غیر ت داده و اینا رو باور نکن. بریدزیر یه سقف باهاش روزی هزار بار آروزی مرگ میکنی. الان که اولشه و خوش خوشان اینکارا رو میکنه وای به حال آینده ،احتمالا تو خیلی زیباتر و سر تر هم هستی همیشه این توهم و خود کم  بینی و داره که یه روزی ترکش میکنی پس سعی میکنه محدودت کنه