2777
2789

منظورم اینه وقتی کاریو از بچم میخوام انجام بده یا نده دلیل ملموس و اصلیشو براش توضیح میدم نه اینکه الکی بگم خدا میندازتت جهنم یا سنگ میشی یا چیزای دیگه بچم 6سالس بنظر من تربیت بچه قبل اینکه به سن درکو فهم از دینو خدا برسه باید فقط بر اثاث شواهد موجود ملموس باشه مثلا زیان هایی که با کاری میبینه رو توضیح بدیم نه اینکه یچی بگیم که بچه ازش درکی نداره بعضیا عجیب نگام میکنن دور برم که چرا برا بچه کامل توضیح میدم ولی خب من ارزوم بود بچگی این چیزارو برام توضیح بدن تا یسری حرف مبهم بهم بزنن و رد فلک برام ایجاد کنن و موقع انجام اینکار میبینم بچه دوست داره که بدونه و همراهی میکنه یا تازه داره سردرگم میشه بعد انجامش میدم مثلا بجا اینکه بگم گناه داره حیوونو اذیت کنی میری جهنم بهش میگم برا تو مثلا این یه پرندس ولی خودش الان خونواده داره منتظرشن بیاد پیششون تو اه زیاد بغلش بگیری چون ضعیفه مریض میشه میمیره خونوادش تنها میمونن یا شاید بچه داره اونام نمیتونن برن دنبال غذا گرسنه میمونن میمیرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهنم چیه؟؟؟؟معلومه ک قابل درک نیس برا بچه

مثلا بچه های من از کارتونا یاد گرفته بودن لیوانو بزنن بهم من ندیده بودم بعد مادرشوهرم دیده میگه با اینکارتون چیزی که تو لیوانه نجس میشه مثل جیشتون میشه بچه داشت بالا میاورد میگفت اه جیش خوردم مریض نشم بهش گفتم نه مامان منظورشون اینه کار زشتیه نباید انجامش داد

مثلا بچه های من از کارتونا یاد گرفته بودن لیوانو بزنن بهم من ندیده بودم بعد مادرشوهرم دیده میگه با ا ...

بچهای منم لیواناشونو میزنن بهم میگن سلامتی.اصنم نمیدونن معنیش چیه؟؟؟فقط داییاش واسه شیرین کاری همچین چیزی رو بعشون گفتن.بعد ی مدتم از سرشون افتاد.این چه فکراییه میندازید تو سر بچه؟؟؟گناه دارن

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
بچهای منم لیواناشونو میزنن بهم میگن سلامتی.اصنم نمیدونن معنیش چیه؟؟؟فقط داییاش واسه شیرین کاری همچین ...

اطرافیانم قابل عوض کردن نیستن چون شامل مادر خودم مادرشوهر عمه ها و حتی اهی پدرشون میشه منم مشکلی نداشتم بچه هام اینکارو بکنن چون براشون بامزه بود سر سفره دوتا خواهر بزنن بهمو بخندن ولی دیدم از بقیه هیت میگیرن گفتم زشته که تمومش کنن اذیت نشن