2777
2789

ندیدم امشب چی شد مگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم امشب چی شد مگه

برویوتیوب نگاش کن 

عالی بود چند دقیقه آخرش اشک همه دراومد

بهتاش به نقی گفت کاش توزندگی همه دخالت نکنی توخودت هیچی نشدی منم بدترازتو

همشون گریه کردن

برویوتیوب نگاش کن عالی بود چند دقیقه آخرش اشک همه دراومدبهتاش به نقی گفت کاش توزندگی همه دخالت نکنی ...

😔😔😔😔

خیلیامون همینیم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هم بهتاش حق داشت هم نقی ولی بهتاش خیلی بیشعور و بی انصافی کرد نقی باید دست شل می‌کرد میزد تو دهنش

ولی گاهی اینقدر تحمل میکنی که دیگه فرومیریزی 💔

الان دیدمش ، وسط فیلم خودمم نفهمیدم کی گریم گرفت ابجیم اومد صدام کرد ک چیشده تازه ب خودم اومدم :)

منم الان پنج شش باره اون صحنه رودارن نگاش میکنم 

آهنگ آخرشم دان کردم

هم بهتاش حق داشت هم نقی ولی بهتاش خیلی بیشعور و بی انصافی کرد نقی باید دست شل می‌کرد میزد تو دهنش

بهتاش بیچاره بابا نداره 

مریضه 

تو ازدواجش مشکل داره 

شغل شو از دست داده 

همین مونده از نقی کتک بخوره!

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

وااای من گریه کردم امشب 

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

بهتاش بیچاره بابا نداره مریضه تو ازدواجش مشکل داره شغل شو از دست داده همین مونده از نقی کتک بخوره!

منم دلم برابهتاش سوخت درسته نقی حق به گردنش داشت ولی کلا نقی زیادی منم منم می‌کنه میگه من همه کارم