2777
2789

انقد صحنه مسافرتشون اول خوب و باحال بود بازی و شادی وبزن بخون که با این صحنه قشنگ میخکوب شدیم 

آخرشم من به بچه هام‌گفتم نگاه کنید اینا رو فقط ما نیستیم میریم بیرون بعدش به خودمون زهر میکنیم انگار همه اینطورین

بهتاش تحت فشاره اما نه از جانب نقی، پس نباید دغدلی اش رو سر نقی خالی میکرد.چند ماهه دختر مردم رو علا ...

آخه گفته بود دختره عکس وفیلماشوگذاشته بود اینستا 

گفته بود دروازه بان نساجی اینطورشده برا همین بهتاش ازش فاصله گرفته بود وبهش فشاراومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بهتاش هم خیلی فشارروش بود خیلی وقته تحمل کرده بود دیگه یه دفعه ریخت بیرونواقعا شرایط سخت شده برا ...

شرایط برا همه هست گل 

مگه مامان و باباهای ما قبل ما مامان و بابا بودن ؟! اونام به واسطه دنیا اومدن ما نقش و تکلیف جدید براشون تعریف شد 

منکر جایگاه مطالعه و کسب تجربه نیستم اما خب اونا دارن یادمیگیرن هنوز . در کنارش جوون هام همینطور .

نگاه نسل ما تغییر کرده قبل برا بچه ها کتاب ، رقابت سر مطالعه، کسب مقام ورزشی و... ملاک بود الان طرفدار فلان خواننده یا گروه فلان، دوست مجازی داشتن و... 

جوون ها اینقدر وارد دنیایی خودشون ساختن شدن که اطراف شون به کل کنار گذاشتن گاهی ترکی از شرایط ، کمک بقیه و .. ندارن 

انقد صحنه مسافرتشون اول خوب و باحال بود بازی و شادی وبزن بخون که با این صحنه قشنگ میخکوب شدیم آخرشم ...

کلا معلوم نیست چه حکمتیه اسم مسافرت میاد ناراحتی هم باهاش میاد