2777
2789
عنوان

منو برای پول میخای

139 بازدید | 10 پست

صحبت کردیم گوشیم برای7سال پیشه و مدام هنگ میکنه

نزدیک 6ماهه قراره گوشیمو عوض کنه

امشب گفتم کاش قبل عید عوض میکردیم الان گوشی خیلی گرون شده

گفت تو منو بخاطر پولم میخای😂

حالا بماند م من بااین حرفش دیگه گوشی نمیخام

ولی خندم میگیره من بخدا با نون نداشتن و اخلاق گندش کنارمیام اون چ فکری میکنه و من چه فکری.... 

چه ربطی داشت حرفش .خب خراب شده .نگفتی که پول بده تو حسابم پرش کنم .بزار برات بخره عادتش نده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داشت حرفش .خب خراب شده .نگفتی که پول بده تو حسابم پرش کنم .بزار برات بخره عادتش نده

توهم پولداری داره😂

من حتی پول شارژ هم ازش نمیگیرم ولی همیشه طلبکاره 

هعی روزگار بااین انتخابم

توهم پولداری داره😂من حتی پول شارژ هم ازش نمیگیرم ولی همیشه طلبکاره هعی روزگار بااین انتخابم

ای بابا .پس دست پیش گرفته .ولی نزار به خرج نکردن عادت کنه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

همیشه نیازمنو بی ارزش میدونه...

میفهمم

سخته 

همسر منم برای پونصد تومن بده 

گاهی بی توجهی می‌کنه 

بعد روزی شصت هفتاد تومن می‌ره قلیون و چای 

مخالف تفریخش نیستم چون قهوه خونه نمیره 

کافه کنار مغازه اش می‌ره 

فقط گاهی حواسش به من نیست 

مثلا بیشتر یک ماه شوینده صورتم تموم شده 

اما پول نمیده که تهیه کنم 

نمیگ نمی‌دم 

فقط سکوت می‌کنه و از چک و بدهی هایش میگ 

اما روزی شصت هفتاد خودشو حساب نمیکنه 

میفهممسخته همسر منم برای پونصد تومن بده گاهی بی توجهی می‌کنه بعد روزی شصت هفتاد تومن می‌ره قلیون و چ ...

دقیقا... 

خیلی سخته! 

این حسی ک انگار سربارشم منو خسته کرده

بعد من همه طلاهام رو فروختم براش دوسال پیش نزدیک70گرم ک خونه بسازه

به چشمم نمیاد چون خونه دوتامونه

ولی اون برای هرچیزی ک مربوط ب منه سنگین میشه براش 

دقیقا... خیلی سخته! این حسی ک انگار سربارشم منو خسته کردهبعد من همه طلاهام رو فروختم براش دوسال پیش ...

میفهمم 

من با همه این شرایط از ته دلم دوست ندارم کار کنم 

چون آدم قدر شناسی نیست 

له میشم زیر بار مسولیت