2777
2789
عنوان

میشه از طرفم بهش پیام بدید

170 بازدید | 20 پست

گفت زنگ نزن همه چی تمومه از دیروز تا حالا قلبم داره درمیاد خودم رو به اب و اتیش زدم براش ده بار رفتم بیمارستان تا حالا میخوام بمیرم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

از طرفم بهش پیام میدید حرفامو بهش بزنین لطفاااا

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی

نامزدم

چیشده

سرخانواده اش باهام بهم زد منو نمیخوان

اره ایدی تلشو بده حرفایی هم که میخوای بزنی بگو

تلگرامش ایدی نداره اینستا هم نداره 

استارتر نکن عزیزم اینجا هم به کسی اعتماد نکن 

کمی آروم باش الان باید بری بخوابی 

فردا صبح حالت بهتره بهتر میتونی فکر کنی و تصمیم بگیری 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»