بابام همین یکم فروردین ماه قسط وام داشته و الان ۲۲ روزه هنوز پول رو نداده یعنی نداره ک بده قسط هم ۶ تومنه اگ پولو هر دیر بده میکشن روش میشه ۷ تومن الان میخاد از بنده خدایی ۱۲۰ میلیون ک اون وام گرفته بگیره بد بابام قسط وام بده یعنی به خودش مستقیم وام نمیدن چون هنوز پرداخت نکرده وام قبلیو هیچ درآمدی نداره فقط بخور بخواب بیرون الان دوباره میخاد ما رو بدبخت کنه من چیکار کنم از دو روزه ک من هم فکر خیال میکنم مامانم روانی شده از دستش چیزیم نمیتونیم بگیم اخلاق تندی داره با همه همینجوریه کسی نمیتونه باهاش یه چن دقیقه باهاش بحث سریع میزنتش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین به خدا فامیل داریم برای کرایه خونه مونده بود با این ذکرها خونه ای سه طبقه داره پاینش مغازه فقط ذمرها را دقیق انجام بدید (( اولین کار خودت اگه سختت مادرت استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین هر شب بخانید با ترجمه هم عربیش بخوانید هم فارسیش )))) هم کتابش هست هم میتونی از گوگل دانلود کنی استغفار هفتاد بندی را درسته طولانی ولی فقط یک ساعت وقت میبره و فراااااااووووان روزی میاره ویکی هم هر شب سوره واقعه بخوانید ؛؛؛؛؛ دومین کار به تعداد بالا شده صدهزار اگه توانش دارید ۲۰۰ هزار تا((( استغفرالله ربی و اتوب الیه بگویید دخترم اگه سخت برات تو دوستهات گروهها پخش کن ؛؛ فقط تو دلت نیت کن بگو به نیت پولدار شدن پدرم و کار خوب برای پدرم روزی فراوان )))) بعد چند روز خودت میبینی به قدری پولدار شدید؛ اصلن فکرش هم نمیکردی بی نیاز میشید از مال دنیا ؛؛؛؛ در ضمن تعداد استغفرالله ربی و اتوب الیه هر چقدر بالا ببرید بیشتر پولدار میشید ؛؛؛ هستن کسانی که حتی به ۵۰۰ هزار رساندند ومیلیاردها پول دارند
مادرت هم راضی کن فقط برای بابات استغفرالله ربی و اتوب الیه بگویید ؛؛؛ هیچ پدری دلش نمیاد دخترش زنش سختی بکشه ؛؛ اونم چاره نداره ((( فقط ذکرها را بگویید ؛؛؛ تا پدرتون انشالله کار خوب و روزی فراوان دستش بیاد