2777
2789

داستان ما مفصله حوصله ندارم چیزی بگم حالم خوب نیست 

بهم پیام داد 

سلام شبت بخیر خوبی 

من احساس میکنم ما به هم نمیرسیم 

تو دختر خوبی هستی و نیازمند توجه . اما من سرد و بی احساسم . کلا اینجوری ام نه فقط با تو 

اما چون من یکبار ضربه خوردم خیلی میترسم که رابطه جدی رو شروع کنم . شاید هنوز وقتش نرسیده نمیدونم.

من کفتم 

سلام   

ممنون که احساساتت رو در میون گذاشتی اگه فکر میکنی اینجوری بهتره به نظرت احترام میزارم 

من بهت علاقه داشتم و تلاشم رو کردم که بتونیم رابطه خوبی داشته باشیم اما احساس یه طرفه فایده ای نداره 😊

امیدوارم  بتونی عشق واقعی رو تجربه کنی و در کنارش لحظات خوشی داشته باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی ام خوب هندل کردی

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

چه خانم بالغ و مهربونی هستی شما

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

نه خوب نبود. نباید ابراز علاقه میکردی دور برش میداره. فقط بنویس مرسی بابت اظهار نظر صریحت منم نظرم همینه و قطعا لایق توجه و عشق واقعی هستم. موفق باشی. خدانگهدار. 

همین. اصلا از علاقه چیزی نگو هوا برش میداره. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

مه این یبار طلاق گرفته حالا دلیلش رو نمیدونم شایدعلاقخ ای نداشته خواسته کات کنه

خب دلیلش رو باید بدونی خودت

پسرا معمولا وقتی کسی نمیده ولش میکنن

یا کسی که زیادی داده یاشه تکراری شده باشه

یا زیادی خرج بتراشع براشون

وقتی یبار طلاق داده بهتره ازش دوری کنی