2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگ الکل نخوره

60 بازدید | 6 پست

همسرم هرشب الکل میخوره بهش میگم ازت طلاق میگیرم هرجور هم تهدیدش میکنم فایده نداره این موضوع خیلی داره اذیتم می‌کنه چیکار کنم 

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوی انگوری که خراب شده

آره همین بوعه 

شوهرمم گاهی با دوستاش میره میخوره 

بهش گفتم اگه بخوری دست بهم نمیزنی و میرم و اینا 

ولی بعد یه مدت رفت پیش دوستاش خورد😓

ولی انکار میکنه قسم میخوره ک چیزی نخوره

اما بار آخری بوی میوه گندیده نبود انگار بوی یه نوشیدنیه بوی خوبی داشت نمیدونم چیه

〽اين نيز بگذرد〽ماكه خندان ميرويم😊🚶🏼

مصرف الکل  اثرات مخرب قابل توجهی بر سلامت انسان دارد:

آسیب کبدی: عامل اصلی کبد چرب، هپاتیت الکلی و سیروز کبدی.

سرطان‌زایی: افزایش شدید خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها (دهان، مری، کبد، سینه و غیره).

نوروتوکسیسیتی: آسیب به سلول‌های عصبی، منجر به اختلالات حافظه، تمرکز و تعادل، و حتی آسیب دائمی مغزی.

بیماری‌های قلبی-عروقی: افزایش فشار خون، آریتمی، ضعف عضله قلب و سکته.

مشکلات گوارشی: تحریک دستگاه گوارش، گاستریت، پانکراتیت و سوءجذب.

چاقی و بزرگ شدن شکم: کالری بالا و اختلال در متابولیسم چربی، منجر به تجمع چربی شکمی (ویسِـرال) که ریسک بیماری‌های متابولیک را افزایش می‌دهد.

اختلالات روانی و اعتیاد: تشدید اضطراب و افسردگی، و ایجاد وابستگی شدید.

توصیه: قطع مصرف الکل برای حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های جدی ضروری است.

〽اين نيز بگذرد〽ماكه خندان ميرويم😊🚶🏼