2777
2789
عنوان

ولی پایتخت امشب😪

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 34 پست
دقیقا نقی خراب کرده بعد خودشو مظلوم‌میکنه مسخره اش کرد ، بهش خندید، همش منت گذاشتاونم از هما که فقط ...

آره واقعا یکی اونجا یکی هم دیگه نقی بچه هاش دارن شوهر میکنن شعورش نمیرسه یه ادم مریضو مسخره نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خنک شد من خیلی دلم میخواد نقی و هما که فقط ادعا دارن و بیش از حد خود خواه هستن له بشن

مخصوصا نقی 

خیلی شخصیت حسودی داره

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بنظرم حق با بهتاش بود حیف که هیشکی نمیاد این حرفارو به نقی بگه

میدونی بعضیا مثل بهتاش (توی خونواده هامون هم هستن) که شاید حق داشته باشن عصبی باشن ولی اینقدر زشت و اشتباه ابراز عصبانیت میکنن و حرمت میشکنن که دیگه مهم نیست چقدر حق داشته عصبی بشه و اذیت شده... اون آدم سمیه برای اطرافیانش که زندگی و برای بقیه سخت میکنه و مسافرت رو زهرمار بقیه میکنه

دقیقا نقی خراب کرده بعد خودشو مظلوم‌میکنه مسخره اش کرد ، بهش خندید، همش منت گذاشتاونم از هما که فقط ...

نقی یه سری جاها زیاده روی کرد ، فضولی کرد ولی تلاششو برای آرامش خانوادش کرد ، یه سری جاها رفتار درست و بلد نبود ولی  از خودش گذشت تا پول حلال ببره ، اما بهتاش چی؟ عرضه نداشت یه کار بخور و نمیر پیدا کنه ، همش سیگار و تتو ولگردی همش دنبال کارای الواتی خودش بود به حرف هیچکسم گوش نمی‌داد بی احترامی هم میکرد ، همین نامزدش دختر رو ول کرده هیچی بهش نمیگه ، تا جیبش پر بود که اعتراضی نمی‌کرد الان قاطی کرده ، تازه همین که به بهونه ی نیکا داره می‌ره سنگ و بفروشه نشون میده چقدر نامرده .