2777
2789
عنوان

ولی پایتخت امشب😪

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم میشه بگی چیشد؟

مقی عکس بهتاش رو فرستاد به نامزد بهتاش 

بهتاش هم اعصبانی شدو...خیلی خرفا زد بهش باید ببینی نمیشه گف

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

این فصلش واقعا خوبه

اولاش بد بود ولی الان درست شده

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

حق داشت بازم باید یکی اینارو به نقی بگه گندشو دراورده

دقیقا

از یه جایی به بعد نباید ادامه میداد

بریده بابا بدبخت مریضه زندگیش از هم پاشبده 

یکسال خودشو گم و گور کرده کسی نبینه ریختشو 

حالا زارت بدون هماهنگی فرستاده 

چرا یکبار مث ادم حرف نزد باهاش

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
بریده بابا بدبخت مریضه زندگیش از هم پاشبده یکسال خودشو گم و گور کرده کسی نبینه ریختشو حالا زارت بدون ...

بله بنظر منم حق داشت ولی چون نقی مظلوم نمایی میکرد نباید ادامه میداد که آدم بده شه

ولی خدایی فهمیه چک ملسی زد

بله بنظر منم حق داشت ولی چون نقی مظلوم نمایی میکرد نباید ادامه میداد که آدم بده شهولی خدایی فهمیه چک ...

دقیقا نقی خراب کرده بعد خودشو مظلوم‌میکنه 

مسخره اش کرد ، بهش خندید، همش منت گذاشت

اونم از هما که فقط تعصب شوهرشو کشید 

فهیمه‌خوب کاری کرد زد بهتاش رو ولی حق با بهتاش بوذ

بدبخت بهتاش دلم خیلی براش سوخت خیلی

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود