2777
2789
عنوان

عروس هلندیم خیلی جیغ میزنه کمک

96 بازدید | 21 پست

خانوما عروس هلندیم ۲ سالشه خیلی جیغ جیغ میکنه یه کاری کرده مامانم خیلی عصبی شه بدش بیاد ازش‌. قبلا روشو با چادر یا پتو میپوشوندیم ساکت میشد ولی جدیدا هیچجوره ساکت نمیشه حتی پتو هم میندازیم روش ساکت نمیشه یه بند جیغ میزنه مامانمم خیلی کلافه شده همش میکوبه به قفسش داد میزنه سرش چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش فلسفه حیوان خونگی درک‌نمیکنم خودتون خوشتون میاد تو قفس باشید؟ خوشتون میاد ازادیتون بگیرن به عنوان سگ‌ وگربه و پرنده ؟‌

فقط بازار کار یه عده خوب شده با خرید و فروش اینا

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

برای ما هم اوایل خوب بود دیگه به حدی یک ریز شبانه روز جیغ میزد که کلا تو حمام در بسته نگهش میداشتم 

سه دقیقه میزاشتم بیرون به قدری جیغ میزدکه گریم میگرفت تا دوش میگرفتم

دیگه فروختمش ناچارا

احتمال بالا اون فقط دلش میخواد بیرون از قفس باشه

اما یک دامپزشک خوب ببرش ببین اونم چی میگه 

خدا کافی ست.
خب اگه مشکلی ندارید بذار تو فضای خونه یکم پرواز کنه .عمه منم داره . دایم تو خونه آزاده و وقتی تو قفس ...

اخه تو فضای خونه هم آرومه پرواز میکنه یک دفعه شروع میکنه جیغ جیغ کردن و مامانم خیلی کلافه میشه میکنتش تو قفس بازم تو قفس جیغ میزنه کلا از وقتی که اوردمش ۲ سال پیش جیغ جیغو عه فقط اوایل که بچه بود خوب و ساکت بود

برای ما هم اوایل خوب بود دیگه به حدی یک ریز شبانه روز جیغ میزد که کلا تو حمام در بسته نگهش میداشتم س ...

اخه همه جوره جیغ میزنه حتی وقتی میارمش بیرون نمیدونم چی میخواد تا وقتی ام که پیش خودم هساکته منم بدم میاد پرنده انقد بخواد بچسبه بهم وابسته باشه همه جا. کافیه یک دیقه برم دستشویی خونه رو میزاره رو سرش