2777
2789

مدرکشم هم تجربه خودتون(و خودم)،هم اون تاپیک پربازدیده😂

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
دقیقا مخصوصا مادرشوهر، برا خودش و دختراش خوبه شوهره بیشتر دوسشون داشته باشه ولی برا عروس بده

لامصبا نمیدونم برعکس شعارایی که میدن و دوس دارن ک خوب باشن ولی وقتی خوشی عروسو میبینن قلباشون پر سیاهی و حسادت میشه هی کرم میریزن بخدا هفت ساله دارم از دستشون میکشم ک میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من بچم دختره مادرشوهرم چپ ک راست میگه هر کی شوهرش بیشتر عاشق باشه بچه اولش دختر میشه.خیلی هم ذو ...

مال ما ک خوشی ما خار چشمشه،با اینکه بیس چهاری شعار میده من فقط خوشی شمارو میخوام و دیگر هیج

لامصبا نمیدونم برعکس شعارایی که میدن و دوس دارن ک خوب باشن ولی وقتی خوشی عروسو میبینن قلباشون پر سیا ...

اوهوم میدونم چی میگی خودم تجربش کردم و میکنم

انگار بده پسرشون خوبو خوشبخته، من که تازه جاریمم حسودی میکنه چه برسه به مادرشوهر و خواهرشوهر

اوهوم میدونم چی میگی خودم تجربش کردم و میکنمانگار بده پسرشون خوبو خوشبخته، من که تازه جاریمم حسودی م ...

جاری ک قوز بالا قوزه

تاپیک های قبلیتو خوندم  ی کاری  کن هر مشکلی هزار تا راه حل داره  زیادی بهشون رو داری   دوره اقتدار زنانگی سوره هروی رو دانلود کن کانالش هس تو تلگرام  کن فیکون میکنه زندگینو چن قشنگ یادت میده  چطوری  ارزش واقعی خودتو بدونی  و زندگیتو درس کنی ی فایلی هم هس آرزوی تو دستور توست کوین تردو اونم تو تلگرام  هس کانالش  قشنگ راه روش رسیدن به زندگی دلخواهتو و ارزوهاتو نشونت میده    خانوادشو هوا برداشته جمع جورشون کن محبت زیاد باعث هاری نااهلان میشه مثل شوهرت و