2777
2789
عنوان

خانمهایی که جدا شدن میشه بیاین

189 بازدید | 20 پست

اول بگم مرد های بی ن.اموس و بی شرف درخواست دوستی ندن

چون جدا شدم قرار نیست شغل خانوادگیتون رو ادامه داده باشم

خانمهای عزیز شما هم همش حس دلتنگی داشتین؟ من خیلی عصبی شدم خیلی آشفته ام 

کلی به زندگیم و همسر سابقم فرصت دادم ولی اصلا هیچ تغییری نکرد 

بعد از جدایی بهم گفت بیا ببینمت و برگرد

بهش گفتم چیو قراره تغییر بدی؟ 

گفت تو رابطه خواهیم دید ! یعنی تو اون حالت منت کشی هم نمی‌خواست تغییر بده چیزی رو 

بعدش قرار گذاشتیم که بیاد گفتم بریم بیرون بچرخیم اول قبول کرد بعد زد زیرش گفت نه اگه تصمیم به برگشت داری باید بیای خونه دیگه کلا برگردی 

منم بلاکش کردم از همه جا اون خطم رو سوزوندم این خطم هم رو گوشی آیفونه وقتی بلاک میکنی نمیتونی ببینی چی پیامک داده برعکس اندروید و نمی‌دونم پیامی داده یا نه

حالا هم نمی‌خوام برگردم واقعا ، ولی خیلی خسته و دلشکسته هستم ...حس میکنم دیگه هیچ وقت اونقدر عاشق نمیشم ...حتی عاشق خودش هم دیگه نمیتونم به اون شدت بشم...

شما هم از این حس ها داشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اومدم قهر خونه پدرم دیگه یک هفته شده ولی خبر مرگ خودشو خانوادش هیچی نگفتن...

احساس لهدشدن دارم

از طرفی بینهایت دلتنگ زندگیم شدم حتی دلتنگ خودش

کثافت بیشرف معلوم نیست سرش کجا گرمه که منم یادش،رفت

تف به این ۶سال زندگی صد تففف

دارم روانی میشم

ن حرکتی از خانوادم میبینم نه اونا

این وسط،منم ک تلف میشم منم ک آزار میبینم 

کاش امشب میمردم و آنقدر خار نمی‌شدم از همه طرف

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

دلم میخواد گوشیو بردارم هرچی فحش هست نثارش کنم و بگم فردا پاشه بیاد دادگاه تموم کنین همه چیزو

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من متاهلم باز ایفون انبلاک کنی چندروز بعد پیاماش میاد الان یعنی خونه پدرتی هنوز جدانشدی؟

جدا شدم توافقی دی ماه 

آیفون واقعا انبلاک کنم پیاماش میاد؟؟ 

بعد دو ماه انبلاک کردم چیزی نیومد خیلی دیر انبلاک کردم فکر کنم 

قربونت برم یه نذری چیزی کن هر چی به صلاحته بشه ...

چرا از شوهرت جدا شدی؟

تو رابطه اسم بقیه و خانوادمو میآورد ...دوستم نداشت .... خرجی اصلا نمی‌داد بهم .... کادونمیدادبیرون ن ...

چقدر بد

منم بددل و دست بزن داره