2777
2789

مطمئن‌ترین کسی هستیم که میتونین خیلی راحت همه‌ی رازهاتونو بهمون بگین، چون اصلا گوش نمیکنیم ببینیم چی میگین که بخوایم بریم به دیگرون هم بگیم😂

خدا نگهمون داره🙏

خلاصه که قدرمونو بدونین☺️

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

جوک سال

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتماااااااااا 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اتفاقا خبرنگار هستیدبرای مادرگرامیتون

متاسفانه گاهی یه چیزایی هم جا میفته و یادمون میره بذاریم کف دست مادرامون😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای