2777
2789
عنوان

یکی از ویژگی‌های ما آقایون بعنوان همسر اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 41 پست
اتفاقا گوش میکنید واسه ننه تون تعریف میکنید

نیست که شماها با مامان جوناتون حرف نمیزنین😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنها خیلی حرف میزنن. یه آدمِ نرمال نمیتونه صبح تا شب پای حرفشون بشینه.ولی من خودم اگه راز کسی رو بدو ...

هر کی گفته خانما زیاد حرف میزنن، دروغ گفته😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بده به نفع خانما کار میکنیم؟ 😂

متاسفانه اصلا به نفع خانم ها کار نمی کنید

من به شخصه دوست دارم که همسرم حرف من رو بشنوه و کاملا با اعماق وجودش گوش بده و بعدش من رو در اغوش بگیره و ناز کنه و…

هر چند بنده هیچ وقت تو عمرم با هیچ مردی نبودم ولی دوست دارم وقتی ازدواج کردم همسرم اینطور باشه…

دوست داشتن تنها فایده نداره، باید کاری کنی که اینطور باهات رفتار کنه، رفتار همسرمون بازتاب و بازخورد رفتار خود ماست

جون عمت راست میگیخدا نیاد یه مرد ی کم راز بفهمهچیزی ک نمیگن. ولی ی جایی پتکش میکنن طرف اش و لاش میشع ...

دوز داریم😂

🙄😷🥴😇دوز و بازی میکنن مجیید جان

نخیر، دوز یعنی نمک، که ماشالا ماشالا ما جفتمون کوهِشیم😂

نخیر، دوز یعنی نمک، که ماشالا ماشالا ما جفتمون کوهِشیم😂

😡از کی تاحالا ما شدیم خبر نداشتیم ـ. 

ما کم بود جفت هم. ا ضاف شد بهش. جمع کن خجالت بکش حقم گرفت 🤧🤮............... 🤫😎😂😂😂😂😂

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

دوست داشتن تنها فایده نداره، باید کاری کنی که اینطور باهات رفتار کنه، رفتار همسرمون بازتاب و بازخورد ...

یک حرف مثبت از جناب اکبریان🤫گوش بسپارین

😁👍😂😂

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یک حرف مثبت از جناب اکبریان🤫گوش بسپارین😁👍😂😂

خدایی باید با طلا بنویسن حرفامو، اونوقت نی‌نی‌یار بیخودو بیجهت میزنه تعلیقم می‌کنه