2777
2789
عنوان

یکی از ویژگی‌های ما آقایون بعنوان همسر اینه که

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 41 پست
دقیقا شماهابه چه دردی تو زندگی میخ‌رین؟؟؟هیچ نقطه مثبتی ندارین سرتا پا ضررین

داری رو‌ شاهکار خلقت خدا عیب میذاری؟😳😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خدایی باید با طلا بنویسن حرفامو، اونوقت نی‌نی‌یار بیخودو بیجهت میزنه تعلیقم می‌کنه

اونی تعلیق میکنه لابد ی چی میبینه ک نباید ببینه 

رک خوابشو دستت بگیر رفیقت میشن.

مودبانه

جنگ نه

نه به جنگ.با نی نی یار.... 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی تعلیق میکنه لابد ی چی میبینه ک نباید ببینه رک خوابشو دستت بگیر رفیقت میشن.مودبانهجنگ نهنه به جن ...

یه تاپیک گذاشتم به دخترا هشدار دادم که مواظب خودشون باشن و زود وا ندن با عکس کاملا مرتبط یه پلنگ که یه غزالو شکار کرده بود، فرمودن تاپیکت منافی عفت بوده، پس بدین‌سبب تعلیق میشوی😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

[UنOTE=385120172]یه تاپیک گذاشتم به دخترا هشدار دادم که مواظب خودشون باشن و زود وا ندن با عکس کاملا مرتبط یه پلنگ که ...[/QUOTE]

🙈🤫درست فرمودن منم روعیت کردم. مکان عمومی چ ب این کارا... سعی کن اکبریان تایپ کنی. بزرگ و اموزنده. 

یادت بمونه. نی نی یار هم اروم میمونه🥶🤫

[UنOTE=385120172]یه تاپیک گذاشتم به دخترا هشدار دادم که مواظب خودشون باشن و زود وا ندن با عکس کاملا ...

واقعا چیز بدی بود؟

واقعا چیز بدی بود؟

قاضی من نیستم

پشت نی نی یار هم غیبت نموکنم. چون تعلیغ میشم. بعدم افسرده. 

تازه واردم هستم. پس سکوت جایز است 

به احترام نی نی یار چند لحضه سکوت 

واقعا چیز بدی بود؟

قاضی من نیستم

پشت نی نی یار هم غیبت نموکنم. چون تعلیغ میشم. بعدم افسرده. 

تازه واردم هستم. پس سکوت جایز است 

به احترام نی نی یار چند لحضه سکوت 😷

قاضی من نیستمپشت نی نی یار هم غیبت نموکنم. چون تعلیغ میشم. بعدم افسرده. تازه واردم هستم. پس سکوت جای ...

یه لحظه تعلیق نشو ببینم😂

یه لحظه تعلیق نشو ببینم😂

👴 کچل کچل کلاچه. روغن. کله پاچه

روغنرو اب میبره. تعلیغرو خواب میبره

تنبل شو از جات . تاپیک تازه بساز

تنبل نری به سایه.تاپیک خودش میایه

نی نی یار تاپیک مهربونه.تاپیک خوب میخونه

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏.... 

👴 کچل کچل کلاچه. روغن. کله پاچهروغنرو اب میبره. تعلیغرو خواب میبرهتنبل شو از جات . تاپیک تازه بسازت ...

از کجا فهمیدی کچلم؟😳