2777
2789

منو شوهرم چند وقته یعنی از قبل ماه رمضان شروع شد دوتامونم از زندگی سرد شدیم 

یعنی شوهرم دوست نداره داخل خونه بمونه به هر بهونه ایی که شده دوست داره بره و فرار کنه 

خودمم دوست ندارم بیاد خونه

یعنی اصلا بحث و اینام نمیکنیم یا قبلش هم هیچ اختلافی بینمون نبود بعد چند سال زندگی یدفعه اینجوری شدیم 

حس میکنم زندگیمون عادی شده 

دیشب میگفت عصبیم اما دلیلشم نمیدونم چیه یا چرا عصبیم 

خودمم که داخل خونه ام فقط میخوابم یعنی امید به زندگی ندارم 

ساعت ۴ ظهر بود صبحونه میخوردم

منم دانشگاه و بهونه کردم وقتی دانشگاه می‌خوام برم با خوشحالی بلند میشم اما.....

خانم های باتجربه لطفا کمکم کنید 

یک مسافرت بچینید 

سعی کنید صحبت کنید تا علت رو پیدا کنید

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مسافرت بچینید سعی کنید صحبت کنید تا علت رو پیدا کنید

خیلی حرف زدیم اما فایده نداره 

خودم که فکر میکنم شاید دلیلش نداشتن بچه است اما خب با بچه یا بدون بچه اول باید مشکلمون حل بشه نکنه یوفت یه بچه بیاد و بدتر از اینی که هست بشه

خیلی حرف زدیم اما فایده نداره خودم که فکر میکنم شاید دلیلش نداشتن بچه است اما خب با بچه یا بدون بچه ...

خودتون تو چالش بندازید 

طبیعت گردی هم خوبه 

ببین همسرت اگر آدم خوبیه و مطمئن هستی بچه دارشو 

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

خودتون تو چالش بندازید طبیعت گردی هم خوبه ببین همسرت اگر آدم خوبیه و مطمئن هستی بچه دارشو

مردا وقتی بچه دار میشن انگیزشون خیلی زیاد میشه

عزیزم زندگیتون یکنواخته چالش نداره 

اخر هفته ها باهم برنامه منید برید بیرون برید طبیعت برید مسافرت کوتاه 

باید سعی کنی ب زندگیتون شور و نشاط بدید از خونه فراری بودن مشکل شما رو حل نمیکنه چن وقته ازدواج کردین اکر شوهرت ادم خوبیه ب بچه فک کن جالش بزرکیه زندگیتون از یکنواختی درمیاد