2777
2789

من انتخاب رشته دارم خودم علاقم وکالت 

ولی خیلی ترسوندن منو که وکالت فقط برای سهمیه دار هاست و وکیل خانم کسی پیشش نمیره  و ... چون درسم خوبه همه گیر دادن برو تجربی 

به خدا خوشم نمیاد همین الان دندون پزشکی قبول بشم هم دوست ندارم 

از بیمارستان متنفرم و واقعا لذت نمیبرم کسی بهم بگه خانم دکتر 

ولی اگه قرار باشه از وکالت ابی برام گرم نشه میرم تجربی خواهش میکنم اگز چیزی میدونید بگید چون موقعیت ندارم برم مشاوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام وکیله ولی خب خیلیی باید صبور باشی چون اوایل کارت خیلی شناخته شده نیستی و تجربه نداری 

من بابام تعریف میکنه از اوایل کارش میگه که مثلا پرونده میگرته کلی دادگاه میرفته بعد مثلا اون دو طرف باهم اشتی میکردن حق وکالتشو نمیدادن 

من با رتبه ی دو رقمی کشوری قبول شدم

یه درصد هم سهمیه نداشتم

دوستام که‍ خانمن هم دارن مثل بنز کار میکنن

حتی دوستی دارم  تو دوتا شهر کار میکنه

کی گفته سمت خانم وکیل نمیرن؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

همسر من وکیله البته با پروانه اش فعلا کار نمیکنه

خیلی به من اصرار کرد ارشد حقوق بخونم ولی من علاقه نداشتم

شک نکن اگر پشتکار داشته باشی و علاقه خیلی رشته خوبیه.سخته یه کم واسه خانمها ولی اگر روحیه اش رو داری عالیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

وکالت برات گرم نشه سردفتر اسناد رسمی دست کمی از وکالت نیست با رشته حقوق همه جا میشه رفت ولی تجربی پزشکی و دندان پزشکی خیلی ها مثل شما بودن ولی قبول نشدن سخته یکم 

وکالت تلاش و پشتکار میخواد کی گفته خانم ها نمیتونن موفق شن؟

کی میگه وکالت برای سهمیه دار هاست؟ بعدم این تفکر که پیش وکیل خانم نرو برای پزشک خانم هم هست برو دنبا ...

به خدا همه میگن دوستم با یه وکیل صحبت کرده بود اونم همینو گفته بود 

برو دنبال علاقت ولی باید خیلی صبوری و پشتکار به خرج بدی تا موفق بشی به حرف اطرافیان توجه نکن اونا نمیخوان جای تو زندگی کنن در کنارش یه کاری یاد بگبر تو بازار آزاد که درامد داشته باشی چون از این کار به این زودیا به درامد نمیرسی

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی

سمت حقوق نیاین اشباح شده پردردسر  برین همون علوم تجربه خیلی خوبه واسه خانما

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.