2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیماری 

چندین  علت داره

یکیش اینه که شما فرمودید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

میشه بفرمایید نوزادی که با درد و بیماری متولد سده کفاره کدوم گناهش رو میده ؟

عزیزم این خانم دروغ‌نمیگن منم یه حدیث دیده بودم از امام علی بود فکر کنم نوشته بود ممکنه نتیجه ی گناه پدرمادر یا مال حرام درهفت نسل بعدی دیده بشه 

این سوال پیش میاد که گناه بقیه چیه و این دور ازعذالته ولی این بر این اساسه که پدرمادر تاوان کارشونو خودشون بدن براشون راحتتره تا تاوانو بچش بده بقولی راضی نیس ادم‌خارتوپای بچش بره براهمین 

یکی از فامیلا فامیلشونو اذیت میکرد طرف با چشم گریون نفرین کرد همون روز بچش یهو مریضی بدی گرفت که فورا بردن شهر دیگه  ازاون موقع شوهرش خیلی تغییر کرد و فامیلشونو اذیت نکردن دیگه البته خانمه متاسفانه عبرت نگرفته بارها تاوان میده ولی... همه ازدستش کلافه شدن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...