2777
2789
عزیزم نمیره تحلیل آمریکا رو بخون راجع به دلار در ضمن پایین اومدن دلار و سکه نگرانی نداره بالا رفتنش ...

اگه بخواد بیاد پایینم این نوستراداموس ها نمیزارن 

همش میرن بعدا میره بالا به جهنم که میره بالا... فعلا که داره میاد پایین!

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فردا میره بالا منه بدبخت بخاطر جای چک امروز از 6550فروختم کاش منم تو 8100میفروختم چقدربدشانسم توم ...

ایشالله خدا بیشترشو بهت بده توام برای من دعا کن 

منم برای عمل فروختمم ایشالله ارزونی بشه 

ایشالله خدا بیشترشو بهت بده توام برای من دعا کن منم برای عمل فروختمم ایشالله ارزونی بشه

فداتم ممنون انشاالله بسلامتی بری عمل بیای خدا برا شماهم بیشتر سلامتی و مادیات بده.  من خیلی ناراحتم خدا کاش بیشترهوامونو داشت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
تا یه هفته پایینه باید دید هفته دیگه شنبه چه اتفاقی میفته

من مجبور بودم بفروشم برا پس فردا چک داریم.  طلافروش ها هم مات موندن تو مغازه تو پنج دقیقه پنج میلیون افت قیمت داشتم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عملم انجام دادم میگم یعنی طلا مبره و مباد غصه اش نخور ایشالله بیشترشو خدا بهت بده

بسلامتی صحت کامل چقدر حرفاتون ارامبخش بود الان یکم دلم باز شد. پنجشنبه مبخاستم 7400بفروشمش نشدبرم امروز بزور رفتم شانسم کمه خواهر 

اره چون خودم تجربه کردمم

الهی شانس بما هم رو برگردونه

آقا مریض چیزی هستن دوباره تعلیق شد مریضن من کل کلا از این سایت به احتمال زیاد برم...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

در رابطه با سوالت، تاپیکت ترکید اینجا میگم

خرکی

گذاشتم کنار و نکشیدم دیگه به طور یه دفعه ای

یه نخ یه نخ کم کن و نمیدونم به جاش شکلات بخور و اینا جواب نمیده

فقط ترک خرکی

کل سیگار و فندکامم ریختم دور، بعضی فندک و سیگارا کلکسیونی بودن بخشیدمشون

دیگم نخریدم

فروردین ۴۰۴ شد دقیقا ۷ سال

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی