2777
2789
عنوان

خدایی نون خ خیلی از پایتخت قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 115 پست
نباید لهجه کسی رو مسخره کرد

لهجه نیس اینا مسخره بازیه  فکر کردی بازیگرش مگه مال همون شهره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرف بدی زدی لهجه هاشون خیلی قشنگه

اینا لهجه نیس مسخره بازیه .. بازیگرن اینا  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

لهجه نیس اینا مسخره بازیه فکر کردی بازیگرش مگه مال همون شهره

نه ولی دارن اونجوری صحبت میکنند دیگه 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
لهجه نشونه اصالتشونه میدونی الان توهین کردی؟

لهجه بله ن مسخره بازیه اون بازیگر 

@niniyar توهین وبی احترامی لطفا این خانوم رو تعلیق کنید توهمه تاپیکا دنبال بحث وجدله و بی احترامی م ...

@niniyar این خانم تو تمام تاپیکها به اقوام ایرانی تو هین میکنن لطفا تعلیقش کنید داعم دنبال حاشیه سازی برای اقوام تمسخرشون هستن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

I'm a punk I'm a sinner

I'm lost new beginner

(I'm halfways giving up)

I'm a thread to myself

I'm a freak I'm a liar

I'm a flirt I deny that I'm not good

And sometimes I feel like

I'm only one

No wonder why I've become

So dumb so dumb di dumb di dumb

I get more and more strange

I'm going insane I'm building it up

Just to break it down

It get what you see

It's my destiny

The product of a dysfunctional family

من که تقریبا باهرقسمتش کلی میخندم

نمیدونم چرا امقد ایراد میگیرید !

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

لهجه بله ن مسخره بازیه اون بازیگر

همونطور که شما نون خ رو نمیپسندی هستن کسایی که پایتختم دوست نداشته باشن

اونم بازیگره سناریوش اینه و تا جایی هم که امکان داشته مثل کوردا صحبت کرده و شما هم گفتی از لهجه شون حالت بهم میخوره نه بازیشون.

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

باشه باشه🙄پس ماها اینهمه میخندیم و اینهمه طرفدار مگه الکیه؟😑دیشب عالی بود عالی🥰🥰

👌👌👌👌هزاران لایک

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️