2777
2789
عنوان

خدایی نون خ خیلی از پایتخت قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 115 پست
من ندیدم تاحالا نون خ رو حالم بهم میخوره ازلهجه هاشون

این تراوش مغز یه ادم کوته فکر که تو محیط بسته رشدونمو پیداکرده وهیچی از اصالت وتفاوت های اقوام نمیدونه هست وشعوری درش تجلی پیدا نکرده که درک کنه همه اقوام ولهجه ها قابل احترامن وکسی حق تمسخرشونو نداره سلیقت نیست دهنتو ببند وبه کسی توهین نکن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اکثر ملت ما همین میلیاردی بودنه دستمزدشونه

نوش جونشون والا

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

تعجب مردم واسه اینه که دو رو هست این آدمانقدری مثلا عقیده اش! براش مهم نیست که روش بمونه و بخاطر پو ...

خوب دورو باشه حرف من اینه نفع و ضررش چیه واسه ما؟ 

کل صداسیمارو صبح تا شب بگرد یدونه فیلم توش نیست حالا بعده مدتها یه فیلم باب میل خیلیا ساختن یا ببینید لذت ببرید یا نبینید دیگه ناراحتی نداره

🤍🌱
این تراوش مغز یه ادم کوته فکر که تو محیط بسته رشدونمو پیداکرده وهیچی از اصالت وتفاوت های اقوام نمیدو ...

دمت گرم 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
این تراوش مغز یه ادم کوته فکر که تو محیط بسته رشدونمو پیداکرده وهیچی از اصالت وتفاوت های اقوام نمیدو ...

@niniyar  

توهین وبی احترامی لطفا این خانوم رو تعلیق کنید توهمه تاپیکا دنبال بحث وجدله و بی احترامی ممنونم ازتون

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوب دورو باشه حرف من اینه نفع و ضررش چیه واسه ما؟ کل صداسیمارو صبح تا شب بگرد یدونه فیلم توش نیست حا ...

می بینم چون دیگه برای همه ی مردم ساخته شده  

ولی برا خودش زشته همه فهمیدن

۲۰ میلیارد پول میتونه عوضش کنه 

درضمن بازیگرا ۹۹ درصدشون همینن

🎀😶