2777
2789
عنوان

خدایی نون خ خیلی از پایتخت قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا پایتخت خیلی مسخره و چرت بود 

اون لحظه که زن ارسطو از حموم اتوبوس اومد بیرون و اولین بار میخواست خانواده نقی رو ببینه دیدین؟ دیدین نقی و داداشش و بهروز و ... چجوری زل زده بودن با تعجب به قشنگی زنه ؟

اونجا بود که حالم بهم خورد😑😑

بع مردا یاد میدن هول بودنو خاک تو سرشون ایده واسه سریال ندارن 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

من ندیدم تاحالا نون خ رو حالم بهم میخوره ازلهجه هاشون

منم انقدر بدم میاد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

سلیقه ایه دیگه 

من که میگم دمشون گرم تو این شرایط یه ذره حال و هوای مردمو عوض میکنن با تصاویری که از طبیعت شمال میذارن و بازیاشون 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ایکاش انقد که به دستمزد این بازیگرا دقت میشه به کارای دیگم میشد بابا فیلمه دیگه یساعت ادم روانش شاد ...

تعجب مردم واسه اینه که دو رو هست این آدم

انقدری  مثلا عقیده اش! براش مهم نیست که روش بمونه و بخاطر پول حرفشو عوض نکنه😊 

🎀😶

اره واقعا پایتخت خیلی مسخره و چرت بود اون لحظه که زن ارسطو از حموم اتوبوس اومد بیرون و اولین بار میخ ...

اره اصلا جالب نیست به یه خانم اینجوری زل بزنی به هر دلیلی حالا