2777
2789
عنوان

موهام و کوتاه کردم چون

270 بازدید | 23 پست

سلام عسلا خوبین ؟!

من عاشق موی بلندم گذاشته بودم تا نافم شده بود ولی مامانم گفت موخوره داری کوتاه کردم نامزدم عاشق موهای بلنده خیلیییی دوست داره تو رو خدا اگه یه کاری چیزی بلدین بگین انجام بدم رشدش بلندتر سریع تر بشه ❤😢

دین 

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موخوره دارن هرچی کوتاه میکنم موخوره هاش بدتر میشن😭😭😭

دوستم میگه آب برنج که صاف میکنی برای رشد مو خوبه میگه موعدش و سون زده بود الان تی چند ماه بلند شده با این کار

دوستم میگه آب برنج که صاف میکنی برای رشد مو خوبه میگه موعدش و سون زده بود الان تی چند ماه بلند شده ب ...

اب برنج برای موخوره خوبه؟!!!!!

چجوری استفاده کنم؟!

چندساله موخوره دارم موهام تا زانوم بود الان تا شونمه اینقد کوتاه کردم🤦🏻‍♀️

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

خوشم میاد 35 نفر دیدن کسی چیزی نگفته 😂

من شنیدم اب پیاز،آب سیب زمینی،زرده تخم مرغ خوبه

هفته ای دوبار یا یکبار نخودآب بخور میگن برای مو‌خوبه

قبلا تا نافم بود الان تا روی سی*نمه

گلم تو یه تاپیک تکتوتن میکنم ترو خدا گزارشش بزنید براتون ده تا صلوات میفرستم صروریه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

اب برنج برای موخوره خوبه؟!!!!!چجوری استفاده کنم؟!چندساله موخوره دارم موهام تا زانوم بود الان تا شونم ...

آخی نه برا موخورور بهتره روش های درمان خانگی و انجام بدی تو گوگل گفته و اینکه فکر کنم سودای بدنت زیاده سعی کن کمش کنی 😊❤

آخی نه برا موخورور بهتره روش های درمان خانگی و انجام بدی تو گوگل گفته و اینکه فکر کنم سودای بدنت زیا ...

اره سودای بدنم زیاده!!!!!

چجوری کمترش کنم

مو بلند آدمو روانی میکنه

شستنش، خشک کردنش، تو خوابم میره زیر کمر آدم 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خوشم میاد 35 نفر دیدن کسی چیزی نگفته 😂

چیزی نمیدونیم والا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید