2777
2789

واقعا نمی فهمن یاخودشونو زدن ب نفهمی؟

الان طلا ودلار بیاد پایین ب نفع کل مردم هست

اگ بیادپایین اگ ثابت بمونه البته

خب این نشون میده روزانه یه تریلی افزایش قیمت نمیاد روی اجناس

جوونها میتونن خونه دار وماشین دار بشن

تشکیل خانواده بودن

بیمارانی ک داروهاشون بادلار میاد کمتر تومضیقه ان و....

هزارتا خوبی دیگ

بعد طرف مثلا ۱۰ گرم طلا داره میگ خدایا طلا بره بالا واقعا کع

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم ما گرون پسند هستن الکی برا گرونی ها ناله میکنن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

این جماعت بی عقل محکومن به بدبختی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ما کل دارو ندارمونو دادیم سکه

حالا شوهرم میگه ایکاش همه چی ارزون بشه

سکه هم ارزون بشه چیزای دیگه هم ارزون بشه که اینو ارزون فروختیم خونه هم ارزون بخریم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

هرکس فکر خودش میکنه یکی از ویژگی های مدینه‌ جاهله اس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

وای خدارو شکر ایشالاه که بالا نره دیگه.واقعا نگرانم.ایشالا طلا بشه یک تومن.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡