2777
2789

متاسفانه خراب شد بعد از هر وعده غذایی نیم ساعت تا چهل دقیقه روی تردمیل یواش یواش راه میرفتم اصلا وزنم بالا نمی‌رفت الان تردمیلم خراب شد کلی خرج گذاشت روی دستم ولش کردم گوشه اتاق خواب من وزنم پایین آورده بودم با تردمیل ثابت شده بود تقریباً یک سال استفاده کردم بعد خراب شد لعنت به جنس دست دوم .. الان خیلی دلم میخواد دوباره تردمیل بخرم میترسم دوباره خراب بشه نمیدونم تردمیل نو هست تا بیست ملیون تومن یا نه ؟

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟یعنی خوب نیست من میخام کلا لاغر شم بیشتر شکم وپهلوهام با پیاده روی نمیشه؟

قطعا میشه وزن کم کرد

اما خوب اول تمرکز چربی سوزی با پیاده رو روی پا ها هست

بعد شکم و پهلو

برایم شکم و پهلو حلقه ی هولاهوپ بگیرید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

قطعا میشه وزن کم کرداما خوب اول تمرکز چربی سوزی با پیاده رو روی پا ها هستبعد شکم و پهلوبرایم شکم و پ ...

دارم اتفاقا میزدم خیلیم خوب بود ولی میگن افتادگی رحم میاره ترسیدم دیگه نمیزنم 

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

جدی؟یعنی خوب نیست من میخام کلا لاغر شم بیشتر شکم وپهلوهام با پیاده روی نمیشه؟

نه بابا خیلی هم خوبه فاز اونایی که میگن بده رو نمیفهمم پاهام اینقدر قشنگ و خوش تراش شده بود کیف میکردی شکمم تخت تخت من قشنگ وزنم پایین آوردم بعد برای ثابت نگه داشتن وزنم بعد از هر وعده غذایی نیم ساعت تا چهل دقیقه روی تردمیل یواش یواش راه میرفتم اخرای شب هم یک ساعت روی تردمیل پیاده روی تند انجام میدادم عالی بود البته کسی که واقعا بخواد ورزش کنه خیلی عالیه تردمیل 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

هیچی نمیاره من یکسال تمام شب و روز روی تردمیل بودم

برای من که چندین سال هست استفاده میکنم

بعد از عمل ابدو و لیپوماتیک هیچ عوارضی نداشته

فقط اگر دستگاه ای یو دی دارید منع استفاده شده

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

پیاده روی پاهارو لاغر میکنه بعد بقیه بدن درگیر میشه

همه جا قشنگ و عالی میشه من تجربه دارم

اسی اگه درست نمیشه چرانگهش داشتی

گذاشتم دیوار مردم مفت میخوان زورم اومد گفتم پول آهنش بیشتر میشه اگه بخوام کیلویی هم بفروشم