متاسفانه خراب شد بعد از هر وعده غذایی نیم ساعت تا چهل دقیقه روی تردمیل یواش یواش راه میرفتم اصلا وزنم بالا نمیرفت الان تردمیلم خراب شد کلی خرج گذاشت روی دستم ولش کردم گوشه اتاق خواب من وزنم پایین آورده بودم با تردمیل ثابت شده بود تقریباً یک سال استفاده کردم بعد خراب شد لعنت به جنس دست دوم .. الان خیلی دلم میخواد دوباره تردمیل بخرم میترسم دوباره خراب بشه نمیدونم تردمیل نو هست تا بیست ملیون تومن یا نه ؟
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدی؟یعنی خوب نیست من میخام کلا لاغر شم بیشتر شکم وپهلوهام با پیاده روی نمیشه؟
نه بابا خیلی هم خوبه فاز اونایی که میگن بده رو نمیفهمم پاهام اینقدر قشنگ و خوش تراش شده بود کیف میکردی شکمم تخت تخت من قشنگ وزنم پایین آوردم بعد برای ثابت نگه داشتن وزنم بعد از هر وعده غذایی نیم ساعت تا چهل دقیقه روی تردمیل یواش یواش راه میرفتم اخرای شب هم یک ساعت روی تردمیل پیاده روی تند انجام میدادم عالی بود البته کسی که واقعا بخواد ورزش کنه خیلی عالیه تردمیل
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)