آره چندتا قرص نوشتن و گفتن چیزای ترش بخوره و همراه غذا سیر و پیاز خام بخورهانشاءالله خوب بشین هم شم ...
مهم ترین اولویت فقط ورزش رو زانه اس کبد چرب بخاطر کم تحرکیه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم هفته پیش رفتم کبدم گرید ۲ بود خیلی بدع اصلاکبد چرب باشه گرید برسه ۳دیگه راهی نس ۴ ک رسید میشه سر ...
ولی کبد چرب زیاد هم به سرطان کبد ربطی نداره سیروز بشه خطرناکه ولی سرطان نیست من خواهر شوهرم با سرطان کبد فوت شد قبلا کبد چرب نداشت اصلا خودشم این سرطان کبد متاسفانه از نوع بدترین سرطان هاست چقدر خواهر شوهر خدا بیامرزم زجر کشید
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ولی کبد چرب زیاد هم به سرطان کبد ربطی نداره سیروز بشه خطرناکه ولی سرطان نیست من خواهر شوهرم با سرطان ...
بخدامنم دقیی نمیدونم بهم گفتن خیلی ترسیدم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
شوهرت 25 سالشه؟؟؟خیلی بده الان جوان ها درگیری و مشکلات زیادی دارن من خودم هم کبد چرب هم سنگ کلیه هم کلفت شدن دیواره رحم دارم 😐😐
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من از دکتر پرسیدم گفت سرطان کبد فرق داره اگه کبد چرب درمان نشه و به مرحله سیروز برسه کبد از کار میفته نیاز به پیوند داره ولی خب سرطان کبد فرق داره با اون خیلی بدتره خدا سر هیچ کس نیاره من با چشم دیدم خواهر شوهرم یه ماه چقدر درد کشید آرزوی مرگ میکرد خیلی هم سخته
من از دکتر پرسیدم گفت سرطان کبد فرق داره اگه کبد چرب درمان نشه و به مرحله سیروز برسه کبد از کار میفت ...
اره میگن سرطان کبد بدترین و خوب نشدنی ترین اعضابدنع خداسرکسی نیاره من پدرم سرطان روده داشت چقدر عذاب کشیدودم نزد تاازدنیارفت