دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارکه عزیز دلم انشاالله تو کارت خیلی موفق بشی ولی در کل نگران این مورد نباش اونجوریم که میگن نیست بعدم حق الوکاله اینقدری میگیرن که پول تاکسی و اسنپ از توش دربیاد
اجازه هست چند تا سوال بپرسم ازتون واسه ازمون و اینا؟
حالا همین اول کار از کجا میدونی آنقدر پرونده تو شهرهای مختلف داری ک نگران رفت و آمدی ؟ حالا شروع کن آنقدر انرژی منفی نده ایشالا تو همون سال اول آنقدر درمیاری ک بتونی یه ماشین بخری . این همه آدم با تاکسی و اتوبوس و اسنپ این ور اونور میرن .
من سردفتری قبول شدم نزدیک ۷۰۰ ۸۰۰ میلیون سرمایه میخواد ک من حتی تو پول نون شب موندم. . بازم اندازه تو غصه نمیخورم .
سخت نیست؟واقعا تو یه روز پیش اومده چنتا شهر مختلف براتون کار پیش بیاد؟
شهر نزدیک میشه ولی خب با اتوبوس و تاکسی
اول کار که از کل کشور پرونده نیس
دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐