چپیس_کچاپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1104 عنوان مرز باشیم گوشی خاموش میکنن نگرانم چیکار کنم 71 بازدید | 4 پست یکی از عزیزانم رفته کربلا از مرز مهران میخواستن برن ساعت ۵ پی داده که من مرز دیگ داریم میریماز اونموقع گوشیش خاموشه شدید دلشوره دارم 1404/01/24 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanetahaaa عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5287 عادیهخودشون میزنگنمامان من رفت ۳روز بهم زنگ نزد یعنی دیگه داشتم سکته میکردم از ترس انقد گریه کرده بودم داشتم جون میدادمهمه بهم زنگ میزدن عادیه نترس و...ولی گوش من شنوا نبودمنم الان بهت میگم عادیه ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
چپیس_کچاپ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1104 عادیهخودشون میزنگنمامان من رفت ۳روز بهم زنگ نزد یعنی دیگه داشتم سکته میکردم از ترس انقد گریه کرده بو ... واقعا گریم گرفته همش استرس دارم دیشب موقع رفتن بغض گرفته بودم
mamanetahaaa عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5287 واقعا گریم گرفته همش استرس دارم دیشب موقع رفتن بغض گرفته بودم زنگ میزنه نترساونجا انتن نیست باید وای فای پیدا کنن تا بهت پیام بدن یا زنگ بزننیاخط عراقی باید قبلش میخریدن ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️