2777
2789

بچه هامن اسفندنامزدیم بود به علت فوت مادربزرگ نامزدم مراسم کنسل شد و من لباس مراسمم رو ازپینترست انتخاب کردم پارچشو باچه وسواسی گرفتم ودوختم ....

حالا تیرقراره عقدکنم عاشق لباسیم دوست داشتم تومراسمم بپوشمش..دیشب یکی ازفامیلامون که نسبتشو نمیگم گفت لباستو ببینم منم عین خرا آوردم نشونش دادم ...بعدگفت عقدت چی میپوشی گفتم همین ودیگه اینهمه منتظر بودم حاضرشه تومراسمم بپوشمش بعد گفد واااای اینووومیخوای بپوشی اخ وپیف و..

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

بعد گفت وای برای عقد ..عقدم بچه ها تومحضره فقط ..وای باید لباس مجلسی بپوشی گفتم دلم نمیخواد مجلسی دلم لباس ساده سفید خودمومژخواد..

بعد گفت اینقدرخودتو دست کم نگیر و فلان..بچه ها همش میزد توسر مال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدنمیدونم ازرو حسادته یا چی ..اینقدرچرت وپرت گفت ..لباسم توچشمم سیاه شده..اصلا اعصابم خورده که چرابه خودش اجازه داده دخالت کنه توابن چیزا..