2777
2789

درد داره ؟؟؟ 

اول اکپولوم)دستگاه معاینه ) میزارن بعد بیهوش میکنن 

یا همون اول بیهوش میکنن

من از دستگاه بدم میاد وقتی میزاره چندشم میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول به دستت انژیوکت میزنن فقط درد اونو میفهمی

بعد بیهوش میکنن و بعدش اسپکولوم و...

چون بیهوشی درد نداری ولی اگه هایپر بشی بعدش دل درد داره

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

من دوبار عمل پانکچر شدم هر دوبار اول بیهوشم کردن چالش‌های درمان نازایی زیاد دلتو بزرگ کن

آخه خودم هیچ مشکلی ندارم باید زجرش هم بکشم 

راضی نمیشم میکرو کنم میترسم عوارضش زیاد باشه

من دوبار عمل پانکچر شدم هر دوبار اول بیهوشم کردن چالش‌های درمان نازایی زیاد دلتو بزرگ کن

من خیلی میترسم نمیدونم چکار کنم دکتر همسرم نامه میکرو داده ولی من به همسرم ندادمش

هایپر چیه ؟

اگه تخمک بیشتر از ده یا پونزده تا داشته باشی اصطلاحا میگن هایپر شدی بعدش دل درد داری و باید استراحت کنی کار سنگین نکنی  تا چند روز دکتر بهت دارو میده

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

من خیلی میترسم نمیدونم چکار کنم دکتر همسرم نامه میکرو داده ولی من به همسرم ندادمش

عزیزم الان واسه چی تخمک کشی میکنی؟ میکرو از آی وی اف روشش پیشرفته تر و اگه اینو بهت گفتن درصد نتیجه مثبت هم بیشتر چرا میترسی

نترس عزیزم حتی انتقال جنین هم درد نداره فقط پروسه درمان طاقت فرساست و هزینه های درمانی بالاست ان شاءالله همه مون نتیجه دلخواهمون بگیریم