2777
2789
من خیلی خوشحالم که نعمتشو نصیبمون کرد.سلامتی همه عزیزان

خدا را شکر

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام‌وجودم ظهور مولامون، امام زمان عج رو میخوام‌ ❤😢🙏 یا الله بسه انتظار ....

امین یا ارحم الراحمین

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
یکم بهتره صبی درد میکرد ولی الان خداروشکر بهتره

نگران نباش بری دکتر شیاف میده خوب میشی فقط خواستی بری یه چیزی ببند دور کمرت سرما نخوری،ان شاءالله که زود خوب میشی

من از خدا میخوام که اول همه خواسته های شمارو براورده کنه بعد تمام مریضارو شفا بده سایه تمام پدر مادرا رو بر سر بچه هاشون حفظ کنه-همه وهمچنین خودم رو به راه صراط المستقیم هدایت کنه ودر اخر بابت همه چیزهایی ک بهمون دادی خدا شکرت 

30 سالمه و 13 ساله ازدواج کردیم.4 تا بچه دارم.ولی هنوز تو خونه اجاره ای😢دیگه خسته شدم...همه خواهرام و دختر خاله ها و دایی از دم خونه دارن..فقط من یکیم که😭😭😟از خدا خونه دار شدنمو آرزو میکنم..

برای آرزوهاتون دعا میکنم شما هم برام دعا کنین 🙏🙏🙏

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.