2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بری دکتر شیاف میده خوب میشی فقط خواستی بری یه چیزی ببند دور کمرت سرما نخوری،ان شاءالله که ...

مرسی خانمی

لنشاالله

برام دعا کن😘

دوستان  غمگینم😔💔برای دوقلو باردار شدنم یه صلوات لطف کنید ممنون میشم👫.مرسی😍
30 سالمه و 13 ساله ازدواج کردیم.4 تا بچه دارم.ولی هنوز تو خونه اجاره ای😢دیگه خسته شدم...همه خواهرام ...

عزیز دلم نگو تمام خواهرامو دختر خاله هامو فلانیا خونه دارن من ندارم بگو خدایا شکرت که به اونا دادی خدایا از صدقه سر اونا یه نگاهم به من کن-به خودش قسم که اگه از ته دلت اینجوری ازش خواهش کنی بی جواب نمیذارتت مطمئن باش

من از خدامیخوام به حرمت شیرخواره ی امام حسین دامن همه منتظرارو هرچه سریعترسبزکنه منم بین اونا سلامتی‌خانوادهم عاقبت بخیری شون وبرکت وسلامتی توزندگی تک تکشون سلامتی خودم وهمسرم و داشتن یه زندگی اروم وسلامتی همه بیمارا واینکه خدا ایمانموازم نگیره بدترین دردتوزندگی نداشتنه ایمانه ..

خداااااایا بهم صبر بده تابتونم مشکلات زندگی رو تحمل کنم خدایابهم بچه بده دیگه نمیتونم صبرکنم....خدایا دستامو ول نکن ظهوراقاامام زمان عج رو نزدیک کن یارب گره از مشکلات همه باز کن..ماها جزتو هیچ کسونداریم...یارحمن ورحیم ..

خدایا بچمممممممم سلامت ب دنیا بیار اخه صب لک دیدم از دیشبم تو ادرارم کمی خونه😭😭😭😭😭 برام دعا ک ...

عفونت اداراري نداري؟

خون توي ادرار نشونه عفونت هست

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
عزیز دلم نگو تمام خواهرامو دختر خاله هامو فلانیا خونه دارن من ندارم بگو خدایا شکرت که به اونا دادی خ ...

چشم ممنونم...امید و توکلمون به خودشه

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.