2777
2789

تولد یکی از دوستامونه یه هفته بعدش دیدم دارن میگن میخوان واسش تولد بگیرن و دو تا از دوستام گفتن واسش کادو گرفتن میخوان کیکم بگیرن یه کیک کوچیک البته گفتم خوب منم حالا یه چی بگیرم واسش کادو گرفتم. حالا کیکم گرفته این میگه نفری پول کیک رو بدیم خپیش دستیم خودمون بدیم خوب اوکی از اول حداقل همین کارو میکردیم پول میزاشتیم یه کادو خوب از طرف همه میدادیم نه که هرکی کادو جدا بگیره پول کیکم بده بعدم من نمیدونم چه کیکی خریده نفری ۱۰۰ باید بدیم تقریبا اخه. من پیش دستی چجوری بزارم الان کیفم خدایی چرا باید ترم دو از این کارا کرد اصلا لازمه واقعا؟ شایدم من حساسم یعنی اشتباه میکنم؟

اثرات جَو گرفتگیشونه

دقیقا من از همشون بزرگترم یکم معذب شدم والا ولی خوب چی بگم بنده خداها ادمای خوبینا ولی خوب خدایی من الان پیش دستی خونمونو که نمیتونم بزارم کیفم ببرم که ضایس پلاستیکیم از کجا بیارم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات باشم پیش دستی نمیبرم میگم عه یادم رفت آخرش یه جوری یه پیش دستی گیرم میاد دیگه😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مثلا منو دوستم همیشه برای هم کادو میگیریم

ولی خب دونفری

اکیپی نیست

فشارم نمیاد بهمون

من هربار رفتم مسافرت براش سوغات اوردم اونم برام کتاب میخره گاهیم خوراکی میخره حتی 😃

امید بذر هویت ماست 💚🌱

من باهات موافقم 

ترم دو خیلی زوده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️