سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان بعداز جیغ کشیدن چشماشو وا نمیکنه | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست نوزاد چهارده روزه ام بغل مامانم بود یه دفعه جیغ کشید آروم نمیشد سیاه شد نمیدونم ناخن خودشو کشید ب چشمش یا چیزی افتاد تو چشمش چشماشو وا نمیکنه استرس دارم کجا ببرمش این وقت شب چیکارکنم بنظرتونچشمش چیزی نشده باشه بدبخت بشم؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/01/24 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرینیییی عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 2777 الان اروم شده ؟ ساکته ؟ شیر میخوره؟مطمعن باش اگر چیزی تو چشمش بود یا اسیب دیده بود گریه اش ساکت نمیشداروم پوشکشو باز کنید از خواب بیدار بشه چک کنید چشمهاشو
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 ب یکی بگو نگاه کنه داخل چششو چیزی نیست نترس خودمو مامانم هرکاری میکنبم باز نمیکنه حتی الان که خوابه محکم چشمشو بسته وای میترسم کور نشه یه وقتاین وقتشب چیکار کنم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 الان اروم شده ؟ ساکته ؟ شیر میخوره؟مطمعن باش اگر چیزی تو چشمش بود یا اسیب دیده بود گریه اش ساکت نمیش ... اولش یه ده دقیقه شدید گریه کرد جیغ کشیدچشمشو محکم بسته پوشکش باز کردم مامانم صورتشو شست باز نمیکنه الان هم خوابیده خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
elok1122 عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 6832 اولش یه ده دقیقه شدید گریه کرد جیغ کشیدچشمشو محکم بسته پوشکش باز کردم مامانم صورتشو شست باز نمیکنه ا ... هروقت بیدار شد ببین یا ببرش بیمارستان
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 چیزیش نیست نترسپسر منم یهویی جیغ میزد تا سیاه می شدچیزیش نیست خوابش برده هرچی هس مربوط ب چشمشه مامانم داره صلوات میفرسته تاصبح دیونه میشم دیشبم خواب بد دیدم میترسم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 هروقت بیدار شد ببین یا ببرش بیمارستان بیناییش آسیب ندیده باشه؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 نترس هیچی نشده خودمونم چشممون چیزی بشه سعی میکنیم بسته نگه داریم صبح میبینی که کاملا عادیه نگران نبا ... خدایا تا صبح من خوابم نمیبره هزار فکر میادسرم خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
شیرینیییی عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 2777 بینایی که با یه ناخن کشیدن یا جسم خارجی ریز اسیب نمیبینه نگران نباش ان شالله صبح چشمهاشو باز میکنه
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بینایی که با یه ناخن کشیدن یا جسم خارجی ریز اسیب نمیبینه نگران نباش ان شالله صبح چشمهاشو باز میکنه دعاکنید توروخدا خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
elok1122 عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 6832 بیناییش آسیب ندیده باشه؟ ن عزیزم فکر نمیکنم چرک نمیکنه چشمش؟
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 ن عزیزم فکر نمیکنم چرک نمیکنه چشمش؟ الان محکم بسته چیزی مشخص نیست خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏