2777
2789
عنوان

بعداز جیغ کشیدن چشماشو وا نمیکنه

243 بازدید | 25 پست

نوزاد چهارده روزه ام بغل مامانم بود یه دفعه جیغ کشید آروم نمیشد سیاه شد 

نمیدونم ناخن خودشو کشید ب چشمش یا چیزی افتاد تو چشمش 

چشماشو وا نمیکنه 

استرس دارم کجا ببرمش این وقت شب 

چیکارکنم بنظرتون

چشمش چیزی نشده باشه بدبخت بشم؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر بیمارستان ی چکاب بشه خیالت راحت بشه

شوهرم پیشم نیست 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

صورتشو یک اب میزدی شاید باز کنه شاید ترسیده چششو باز نمیکنه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چشم وقتی بسته باشه معمولا خودشو ترمیم میکنه کاریش نداشته باشین

یعنی ناخن کشیده ب چشمش؟

هرکاری می‌کنم وا نمیکنه ببینم محکم بسته

صورتشو یک اب میزدی شاید باز کنه شاید ترسیده چششو باز نمیکنه

آب زدیم 

مای بی‌بی شو باز کروم 

لباسشو عوض کردم محکم بسته چشماشو 

میترسم

یعنی ناخن کشیده ب چشمش؟هرکاری می‌کنم وا نمیکنه ببینم محکم بسته

شاید مژه هاش برگشته تو چشش 

این خیلی پیش میاد برای بچه ها

اب بزن صورتش و اروم باز کن چشاشو

گریه میکنه؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خواب رفته یا بیداره؟

الان خوابیده

البته بعد کلی جیغ کشیدن وسیاه شدن

شاید مژه هاش برگشته تو چشش این خیلی پیش میاد برای بچه هااب بزن صورتش و اروم باز کن چشاشوگریه میکنه؟

نه مژه نیست 

بغل مامانم بود داشت سقف رو نگاه می‌کرد 

یه دفعه نمیدونم چی شد 

نفهمیدم ناخن کشید تو چشمش یا چیزی افتاد 

الان خوابیده

یعنی ناخن کشیده ب چشمش؟هرکاری می‌کنم وا نمیکنه ببینم محکم بسته

نترس هیچی نشده خودمونم چشممون چیزی بشه سعی میکنیم بسته نگه داریم صبح میبینی که کاملا عادیه نگران نباش صدقه هم بده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش