2777
2789
عنوان

10میلیون زدم به حساب اکسم

244 بازدید | 13 پست

بچه ها حالم خیلی بده من خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم و فک میکردم قرار باهم ازدواج کنیم ....

ولی اون نمیدونم چی تو سرش

همیشه همراه هم بودیم همه چی خوب بود تا اینکه من دیگه خسته شدم از اینکه اهل گشت و گزار نبود و منو با خانواده ای کسی اشنا نمیکرد

ولی اگ چیزیو دلم میخواست ب هر سختیم که بود واسم میخرید 

خیلی عاشقانه دوسم داشت باورش سخته ی وقتایی که میخواستم باهاش تموم کنم چجوری گریه میکرد برام ....

حتی چیزای مسخره مثل گلدون گل عروسک اگ اراده میکردم برام میخرید....

ولی من بهونه گیریام شروع شد 

در اخر با شکستن غرورش کات کردم

پشیمون شده بودم ولی اطرافیان نمیزاشتن برگردم بهش

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۱۲ روز خواستم برگردم باهاش قبول نکرد منو پس زد

خلاصه بعد ۲۰ روز خواستم ببینمش ....بازم منو رد و گفت منو نمیخواد...ولی با اصرار من اومدم همو دیدیم تو همون قرارم ۱ میلیون تومن زد ب کارتم ک من چون شماره حسابشو نداشتم نتونستم برگردونم و انگار یجور تحقیر من بود

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
بعد ۱۲ روز خواستم برگردم باهاش قبول نکرد منو پس زدخلاصه بعد ۲۰ روز خواستم ببینمش ....بازم منو رد و گ ...

خب

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ده تومن میدادی ددعا نویس هفته بعد با خونوادش اشنا میشدی زدی ب حسابش چرا😆

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اون برام ی وسیله ی خونه ب مبلغ ۶ میلیون تومن خریده بود...

چندتا خرده و ریزه و...وتمام تایم رابطه تو خونه ی من بود 

منم کارای خونه اشپزی همع کاری میکردممم

حتی ازش درخواست بیرون رفتنم نمیکردم

ولی از یجایی ب بعد دیگ خسته شده بودم چاق شده بودم مثل زنای خانه دار

اما با خودم گفتم برای کی برای چی و بعدش ک کات شد و اون ماجرا

بعدش فهمیدم رفته ب دوست صمیم من ک ی تایمی باهم قهر بودیم پیام داد و درخواست بیرون رفتن بهش داد

و چقدر از من بد گفته بود

ک این دختر پول پرسته

این حسود چشن تو چشمی داره باهمه

و در کل میخاسته با دوستم وارد رابطه بشه با خراب کردن من

حتی اکانتمم بلاک کرده بود ک من نبینم فالور مشترک با دوستمه ولی من بلاکش نکرده بود

زمانی ک اسکرین شاتا رو دیدم رنگ از رخسارم... رفت

هر چی از دهنم دراومد بهش پیام دادم و اون رفته بود طلبکار دوست من شده بود

چن روز بعد بهش پیام دادم گفتم پول وسیله هارو برات کارت ب کارت میکنم و امشب اینکارو انجامش دادم....

نمیدونم کار درستی بود یا نه ولی قلبم و غرورم همه چیم له شده

شاید در واقعیت هم کم نذاشته بود ولی اینکه از کارایی که کرده ب عنوان تبلیغات برای جذب دوستم استفاده کنه خیلی برام سنگین تمو شد...

حتی اکانتمم بلاک کرده بود ک من نبینم فالور مشترک با دوستمه ولی من بلاکش نکرده بودزمانی ک اسکرین شاتا ...

کار خوبی کردی فک کن صدقه دادی رفع بلا شده از سرت

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40