2777
2789

این آقا ۶ماه پیش اومدن منزل ما خواستگاری...خلاصه ما ی ماهی صحبت کردیم و من سر یه سری مسائل مردد شدم و در نهایت جواب منفی دادم ولی ایشون بیش تر از ده بار پیام دادن و فرصت خواستن...خلاصه اینکه ب ی سری توافقات رسیدیم

تااینکه یهو گفتن اگ مهریه ۱۴تا تعیین کنی میام اگ بیشتر باشه نمیام درحالی ک قرار ما ۱۱۴تا بود...من فک کردم داره شوخی میکنه بعددیدم نه خیلی جدیه منم عصبی شدم و گفتم ک امیدوارم کسی پیدا شه که  با۱۴تا سکه بهتون دختر بده...

درکمال پررویی ب من میگه دوستانه بهت میگم اندازه ای ک هستی توقع داشته باش!!!! من واقعا موندم چی بگم 

وضعیت مالی خانواده من نسبت ب خانواده ایشون پایین تره 

واقعا گوه زد ب اعصابم ب نظرتون چیکارکنم

عوضی

خداروشکر شخصیت مزخرفشو نشون داد بهت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی جواب منفی دادی

نباید دیگ برمیگشتی صحبت میکزدی 

مردا اینجورن 

هم تو دوستی هم خاسگاری هم همع جا میخان بیان ضد حال بزنن بهت 

نباید فرصت بذی 

اصن اومده حالتو بگیره

اصلا قبول نکن این آدمیه که از خود راضیه و تورو پیر میکنه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻