2777
2789

ما توی روستا زندگی میکنیم بابام یه شهر دور کار می‌کنه ماهی یه بار میاد ولی خب شرایط مادی و کارش خوب و متوسطه مثلا در روز شیش ساعت بیشتر کار نمیکنه و کلی غذای خوب بهشون میدن.ولی از اول اینجوری بوده که دلش نمیاد پول برای چیزی جز مواد غذایی بده🚶😢یعنی منی که الان بیست سالمه یادمه از اول و اون موقع که همه چی ارزون هم بود همینجوری بود.مثلا هفت سال پیش رفته یه فریزر خریده به خاطر ارزون بودن الا دو ساله دستمون بهش بنده و درست بشو نیست میگیم یکی دیگه بخریم هم کولی بازی در میاره که گرونه و ندارم و شما فقط میخورین و فکر نمی‌کنین از کجا میاد و هی خواسته دارین و میگین برم دزدی کنم و...بخدا همه کسایی که می‌شناسیم هم مثل بابام سرکارن چه بسا با حقوق کمتر از اون همه چی هم میخرن مبل ،ماشین لباس شویی، وسیله برقی...ما الان مامانم دوبار عمل کرده نمیتونه بشینه بلند شه حاضر نمیشه یه دست مبل بخره...بخدا من و داداشم و اصلا کلا خانواده بخوری هم نیستیم در ماه کلا سه چهار تومن خرج خورد و خوراکمون میشه و تموم دیگه هیچ خرجی نداریم و با یارانه یه تومنی سر میکنیم...همه اش میگه ندارم...تا بهش حرف حق میزنی کولی بازی در میاره و ما رو مقصر نشون میده ...خسته ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش نگید چیزی بخر بجاش بگید پول بده برای پس انداز کردنبعد با پولهایی که جمع کردید بخریدیا قسطی بگید ...

مگه پول میده ؟!😂سالی یه بار پنج تومن می‌ریزه به کارتمون  باهاش چیکار کنیم خرج چیزای جزئیمون میشه مثلا مامانم بعضی وقتا خودش یه چیزی میخره برا آشپزخونه ولی گرون میشه نمیشه با یارانه داد از اون میخواد