2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب عزیزم شما شهرک جمشیدیه می‌دونی ، می‌خوام بدونم از اون شهرک اطلاعی داری چطوریه ارزش داره آدم ب ...

نشنیدم تاحالا

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اصالتا بابلی نیستید

هستم ولی این اسمواولین باره میشنوم سمت توحیداگه باشه خوبه ولی بازم قبلش برین ازمحلیابپرسین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چه خوب عزیزم شما شهرک جمشیدیه می‌دونی ، می‌خوام بدونم از اون شهرک اطلاعی داری چطوریه ارزش داره آدم ب ...

منم نشنیدم اما سمت کمربندی غربی اکثرا جاهای خوبین غیر شهرک آرزو 

حتما از چندتا املاکی بپرسین 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

منم نشنیدم اما سمت کمربندی غربی اکثرا جاهای خوبین غیر شهرک آرزو حتما از چندتا املاکی بپرسین

داخل توحید ۵۴ 

۴ سال ساخت جالب نشنیدید 

ترسم از اینکه چون شهرک‌ نمی‌دونم بعدش فروشش چطور باشه 

داخل توحید ۵۴ ۴ سال ساخت جالب نشنیدید ترسم از اینکه چون شهرک‌ نمی‌دونم بعدش فروشش چطور باشه

چقدر قیمت گذاشته؟متراژش چنده؟

نمیدونستم شهرک داره اونجا از چندتا املاک بپرسین حتما راهنماییتون میکنن 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چقدر قیمت گذاشته؟متراژش چنده؟نمیدونستم شهرک داره اونجا از چندتا املاک بپرسین حتما راهنماییتون میکنن

هر کسی یه چیزی میگه 

تا میگی می‌خوان ملک خودشونو معرفی کنند ، ۷۸ متری 

آره داخل توحید ۵۴ شهرک جمشیدیه بزنی تو نت میاد 

نمی‌دونم گیج شدم 

هر جا دیگه هم میری یا گرون یا افتضاح خرابه و سال ساخت بالا

نمی‌دونم شهرک چطوریه 

چه سخت شده چقدر گرونی کردند هیچ کاری نمیشه کرد دیگه 😭

هر کسی یه چیزی میگه تا میگی می‌خوان ملک خودشونو معرفی کنند ، ۷۸ متری آره داخل توحید ۵۴ شهرک جمشیدیه ...

یکم تو شیپور بابل بگرد ببین چی دستگیرت میشه

ی جوری وانمود کنین الان قصد خرید ندارین که بهتون فایل نشون ندن بگین میخوام لوکیشنا رو بشناسیم